Премини към съдържанието

Пинокио от Банкя

от Анита Христова Трифонова,12.10.2020
  • 764 прегледа
  • 4 коментара

 

 
ПИНОКИ
 
 
 
  • Харесване 1

Препоръчани коментари

Коментари

 

Вчера във Варна друг болен умря на улицата пред болницата,покриха го с чаршаф така както си седи тихо притихнал и починал на стола изоставен на 3 градосова температура без лекарска, човешка,хуманна помощ.Какво става бе хора? Всички ли станахме идиоти като тъпака?! На едно куче оказваме по голяма подкрепа отколкото на човек.По какви критерии живеем вече? Бойко,ти е.а мамата на държавата и на народа!!! Побърка го от безпаричие и от безперспективност!!! Мръсник!!!

 
Пораженията, които паникьосаният Борисов може и нанася върху България и българските граждани, измерени като сринати доходи и починали хора, вече нямат аналог в близката ни история. Контрапиарът от джипката е обречен на фона на драматичните сцени от войната с коронавируса и сринатата здравна система.
За това ще продължа повтарям – пазете себе си, семействата си, близките, приятелите си, разчитайте само на себе си и оцелявайте чрез групова, неопосредствена от властта солидарност и емпатия. Не толкова вирусът ще ви убие, колкото Системата им.
И НАЙ-ВЕЧЕ ОБЕДИНЕТЕ СЕ – ВСИЧКИ СРЕЩУ ТАЗИ ВЛАСТ ЗА ДА БЪДЕ СВАЛЕН БОРИСОВ И ХУНТАТА.
АКО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ ВЕЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ЖИВОТА ВИ."
Линк към коментара

Пинокио е  жълт репортер от Исраел. Когато е озлобен , се изразява многословно и обемно в разхвърлян опит да събере вода от 10 кладенци, без да има предвид или да знае нещо конкретно.  В такава ситуация пише фантазни приказки за баби, дядовци, лели , приказки за извънземни,политика  и религии.. Има си фенове на неговото ниво и възможности.

  • Харесване 1
Линк към коментара

СТИГА ЗАЩИТА НА БОРИСОВ,ЗАСРАМЕТЕ СЕ!

 

ОТ ИНТЕРНЕТА ЧЕТЕТЕ -КАКВОТО СЕ СЛУЧВА.В БОЛНИЦИТЕ В ИТАЛИЯ - ТАКОВА СЕ СЛУЧВА И В БОЛНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ! ГЛЕДАЙТЕ ЗА ДА ЗНАЕТЕ КАКВО НИ ЧАКА !!!!!

 "Настъпи масова Ковид депресия.Болен се хвърли от 6-тия етаж на б-ца Пирогов!!!    Вчера във Варна друг болен умря на улицата пред болницата,покриха го с чаршаф така както си седи тихо притихнал и починал на стола изоставен на 3 градосова температура без лекарска, човешка,хуманна помощ.Какво става бе хора? Всички ли станахме идиоти като тъпака?! На едно куче оказваме по голяма подкрепа отколкото на човек.По какви критерии живеем вече? Бойко,ти е.а мамата на държавата и на народа!!! Побърка го от безпаричие и от безперспективност!!! Мръсник!!!   Пораженията, които паникьосаният Борисов може и нанася върху България и българските граждани, измерени като сринати доходи и починали хора, вече нямат аналог в близката ни история. Контрапиарът от джипката е обречен на фона на драматичните сцени от войната с коронавируса и сринатата здравна система.
За това ще продължа повтарям – пазете себе си, семействата си, близките, приятелите си, разчитайте само на себе си и оцелявайте чрез групова, неопосредствена от властта солидарност и емпатия. Не толкова вирусът ще ви убие, колкото Системата им.
И НАЙ-ВЕЧЕ ОБЕДИНЕТЕ СЕ – ВСИЧКИ СРЕЩУ ТАЗИ ВЛАСТ ЗА ДА БЪДЕ СВАЛЕН БОРИСОВ И ХУНТАТА.
АКО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ ВЕЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ЖИВОТА ВИ."

Ха, сега кажете ми,че това не е вярно, докажете го,

а не да триете постовете ми 

и то като влизате с профила

на Копукова, тя и хабер няма?!

няколкото тук не се спряхте?!!!!!!!!!!!!!


https://adassa.blog.bg/video/2020/12/10/kakvoto-se-sluchva-v-bolnicite-v-italiia-takova-se-sluchva-i.1739239

ГОРЕЩИ АРГУМЕНТИ – ТРАФИК НА ОРГАНИ НА БОЛНИТЕ ОТ КОВИД!

КОНТЕ (ПРЕЗИДЕНТА) ОБЯСНИ НА ИТАЛИАНЦИТЕ КЪДЕ ОТИВАТ ТЕЛАТА НА МЪРТВИТЕ? МЪРТВИТЕ, КОИТО КАЗВАТЕ, ЧЕ ГИ КРЕМИРАТЕ ЗА ТОВА НЕ ИСКАТЕ ДА ПРАВИТЕ АУТОПСИИ НАЛИ? КЪДЕ СВЪРШВАТ ТЕЛАТА НА МЪРТВИТЕ И ТЕХНИТЕ ОРГАНИ? ИЗВАЖДАТЕ ОРГАНИТЕ НА ИТАЛИАНЦИТЕ, НАЛИ?

АКО НЕ МЕ УБИЕТЕ, ЩЕ ИЗВАДЯ ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ВСИЧКО НАЯВЕ. ЗАЩОТО ТУК ВСИЧКО Е НА ПАРЧЕТА. ИСТИНАТА Е ТОЛКОВА БРУТАЛНА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА МЪЛЧИМ. ТОВА Е ТРАФИК НА ОРГАНИ НА МЪРТВИТЕ ОТ КОВИД: СЪРЦА, ЧЕРЕН ДРОБ, БЪБРЕЦИ, ОРГАНИ НА ХОРА, КОИТО УБИВАТЕ В БОЛНИЦИТЕ, ИНТУБИРАЙКИ ГИ И ИМ ИЗВАЖДАТЕ ОРГАНИТЕ ТАЙНО И ПРАВИТЕ ТРАФИК НА ОРГАНИ КАКТО В КИТАЙ.

ЩЕ ВИ ПРОВЕРИМ ВСИЧКО КОПЕЛЕТА, ВИЕ МИСЛИТЕ ЧЕ ВСЕ ЩЕ МЪЛЧИМ. ПЪРВОТО МИ ВИДЕО ГО ИЗТРИХА, ДА ОПИТАМЕ ДА СПАСИМ ТОВА ВИДЕО, КОЙТО МОЖЕ ДА ГО СПАСИ. ТОВА Е ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО ТЪРСЯ И ИЗУЧАВАМ – ПРАВЯТ ТРАФИК НА ФАЛШИВИ БОЛНИ ОТ КОВИД.

НЕ ВЛИЗАЙТЕ В БОЛНИЦА, КОВИД Е ЕДИН ОБИКНОВЕН ГРИП. ДНЕС ИМАХА КУРАЖА ДА КАЖАТ, ЧЕ КОВИД СЕ ЛЕКУВА С ТАХИПИРИН (ЛЕКАРСТВО ПРИ ГРИПНИ СЪСТОЯНИЯ).

О ЛАЙНА ТАКИВА, О КОПЕЛЕТА, КОПЕЛЕТА ЗАТВОРИХТЕ ИТАЛИЯ ЗАРАДИ ЕДИН ГРИП, КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ ЛЕКУВА С ТАХИПИРИН.

О ЛАЙНА ТАКИВА, ГАВРИТЕ СЕ С ИТАЛИАНСКИЯ НАРОД И ГО ОБРИЧАТЕ НА ГЛАД, ЗАЩОТО ИМАТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С КИТАЙ. НЯМА ДА МОЖЕТЕ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ СТЕ СТРАХЛИВЦИ БЕЗ ТОПКИ КАТО ЖЕНИ. НЕ ВСИЧКИ ИТАЛИАНЦИ СА КАТО МЕН, ЗА ДА ВИ ПОГНЕМ С РИТНИЦИ ПО ЗАДНИКА И ДА ВИ ИЗХВЪРЛИМ ОТ ПАРЛАМЕНТА ЕДИН ПО ЕДИН.

https://bastareport.com/фашизъм-защо-има-празни-ковчези-в-бъл/

image

image

Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...