Премини към съдържанието

Те (ли) го създадоха!?

от Анита Христова Трифонова,15.11.2020
  • 463 прегледа
  • 2 коментара

Естествено,че те  си ги създават,лекуват себе си по за три дни , а населението - страх, болести,смърт!

Някой от големците  да е починал от ковид19?! 

Препоръчани коментари

Коментари

Съвпадението е че 2016 в България избиват кравите 2017 година кокошките 2018 овцете 2019 година прасетата а сега хората искат да психиясът и да ги убият

 

Вирусът е пуснат от горните етажи,но знаят как да лекуват себе си!

2019 в Давос Тръмп е поканен да се присъедини към "Новият световен ред". Там изнася реч, в която заявява, че Америка не участва. От тогава всички членове от цял свят започнаха да го нападат и още от тогава се реши, че ще се пусне корона вирусът, за да срине икономиката на Америка, както и стана. От това загуби Тръмп.

 

Излязоха документи на НАСА, че населението се пръска с кем-трейл с литий, азотен диоксит и торий. Литият прави населението вяло и послушно. А азотният диоксит и тория предизвикват симптомите на К-вид: кашлица, задух, висока температура, болки в корема, виене на свят, загуба на обоняние. НАМА "ВИРУС"!!! има : https://www.facebook.com/watch/?v=949068548834259 Пръскаха ни с кем терйл преди 4 дни. И сега има "нови случаи на заразени" Затова Муфтаджийски може да каже ЯКО ЩЕ ИЗМРЕТЕ! Много хора са в болница с двустранна бронхопневмония. Но това не е "вирус" А Химически пневмонит. При химическо отравяне НЕ ТРЯБВА да се дават антибиотици, защото те допълнително натравят организизма, а лекарите точно това правят! Хиляди хора измряха! Геноцид! Мангъров не е никакъв "вирусолог", щом като не може да различи химически пневмонит, от КУР - она Защо ни тровят? За да имат повод за масови тестове уж имало "вирус" С тестовете вземат нашите ДНК и РНК. Няма да има "ваксина". Когато знаят нашите ДНК и РНК, те могат да ни впръскат аерозолно нано-частици, които отиват директно към своя адресат - ДНК и РНК на конкретния човек! Не се майтапя ни най-малко! Има таква военна технология! Проверете! Споделяйте на всички! И не си давайте теста!

 

 

ТОВА Е ГЕНОЦИД!

Толкова ли няма някой, който да тегли един оловен на Гейтсове, Сороси, Ротчайлдове, Обами, Клинтъни, Рокфейкъри и другата блатна паплач?!

Линк към коментара

КАКВОТО СЕ СЛУЧВА.В БОЛНИЦИТЕ В ИТАЛИЯ - ТАКОВА СЕ СЛУЧВА И В БОЛНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ! ГЛЕДАЙТЕ ЗА ДА ЗНАЕТЕ КАКВО НИ ЧАКА !!!!!

 

 ГОРЕЩИ АРГУМЕНТИ – ТРАФИК НА ОРГАНИ НА БОЛНИТЕ ОТ КОВИД!

КОНТЕ (ПРЕЗИДЕНТА) ОБЯСНИ НА ИТАЛИАНЦИТЕ КЪДЕ ОТИВАТ ТЕЛАТА НА МЪРТВИТЕ? МЪРТВИТЕ, КОИТО КАЗВАТЕ, ЧЕ ГИ КРЕМИРАТЕ ЗА ТОВА НЕ ИСКАТЕ ДА ПРАВИТЕ АУТОПСИИ НАЛИ? КЪДЕ СВЪРШВАТ ТЕЛАТА НА МЪРТВИТЕ И ТЕХНИТЕ ОРГАНИ? ИЗВАЖДАТЕ ОРГАНИТЕ НА ИТАЛИАНЦИТЕ, НАЛИ?

АКО НЕ МЕ УБИЕТЕ, ЩЕ ИЗВАДЯ ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ВСИЧКО НАЯВЕ. ЗАЩОТО ТУК ВСИЧКО Е НА ПАРЧЕТА. ИСТИНАТА Е ТОЛКОВА БРУТАЛНА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА МЪЛЧИМ. ТОВА Е ТРАФИК НА ОРГАНИ НА МЪРТВИТЕ ОТ КОВИД: СЪРЦА, ЧЕРЕН ДРОБ, БЪБРЕЦИ, ОРГАНИ НА ХОРА, КОИТО УБИВАТЕ В БОЛНИЦИТЕ, ИНТУБИРАЙКИ ГИ И ИМ ИЗВАЖДАТЕ ОРГАНИТЕ ТАЙНО И ПРАВИТЕ ТРАФИК НА ОРГАНИ КАКТО В КИТАЙ.

ЩЕ ВИ ПРОВЕРИМ ВСИЧКО КОПЕЛЕТА, ВИЕ МИСЛИТЕ ЧЕ ВСЕ ЩЕ МЪЛЧИМ. ПЪРВОТО МИ ВИДЕО ГО ИЗТРИХА, ДА ОПИТАМЕ ДА СПАСИМ ТОВА ВИДЕО, КОЙТО МОЖЕ ДА ГО СПАСИ. ТОВА Е ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО ТЪРСЯ И ИЗУЧАВАМ – ПРАВЯТ ТРАФИК НА ФАЛШИВИ БОЛНИ ОТ КОВИД.

НЕ ВЛИЗАЙТЕ В БОЛНИЦА, КОВИД Е ЕДИН ОБИКНОВЕН ГРИП. ДНЕС ИМАХА КУРАЖА ДА КАЖАТ, ЧЕ КОВИД СЕ ЛЕКУВА С ТАХИПИРИН (ЛЕКАРСТВО ПРИ ГРИПНИ СЪСТОЯНИЯ).

О ЛАЙНА ТАКИВА, О КОПЕЛЕТА, КОПЕЛЕТА ЗАТВОРИХТЕ ИТАЛИЯ ЗАРАДИ ЕДИН ГРИП, КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ ЛЕКУВА С ТАХИПИРИН.

О ЛАЙНА ТАКИВА, ГАВРИТЕ СЕ С ИТАЛИАНСКИЯ НАРОД И ГО ОБРИЧАТЕ НА ГЛАД, ЗАЩОТО ИМАТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С КИТАЙ. НЯМА ДА МОЖЕТЕ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ СТЕ СТРАХЛИВЦИ БЕЗ ТОПКИ КАТО ЖЕНИ. НЕ ВСИЧКИ ИТАЛИАНЦИ СА КАТО МЕН, ЗА ДА ВИ ПОГНЕМ С РИТНИЦИ ПО ЗАДНИКА И ДА ВИ ИЗХВЪРЛИМ ОТ ПАРЛАМЕНТА ЕДИН ПО ЕДИН.

https://bastareport.com/фашизъм-защо-има-празни-ковчези-в-бъл/

image

image

 
07 декември 2020,.Плевен
Анита Христова Трифонова 
 
 
 
  преди 15 часа, dimy написа:

И аз така мисля...

Борисов е взел маса пари ,за да мълчи, да пази световната тайна за мор на човечеството!За какво мислите са тези лаборатории по света. Борисов е тяхен съучастник на тези ....ЛУДИ , даже повече той е ПРЕДАТЕЛ НА РОД И РОДИНА! И ако мисли, че ще спаси поколението си греши!

Наистина имат лекарствата ,истинските  ваксини  за рак, за спин, и за разните буквички там на коронавируса..., НО ПРИРОДАТА НЯМА ДА ТЪРПИ НЕРАВНОВЕСИЕТО , КОЕТО ТЕ ПРАВЯТ !

Ще се свърши със Земята, жалко! И няма да е късно.

Човечеството е ПРОМИТО, СТРАХУВА СЕ И ТАКА Е МНОГО ПО -ЛЕСНО,

ПО-БЪРЗО ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНО!

по -голямата част

 

А би трябвало народът от цял свят да скочи , но промиват мозъци ДОРИ С ХРАНАТА И ВЪЗДУХА!

 

И то не идва само от там,че не сме можели да изхраним само Африка...дрън,дрън!

Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...