Премини към съдържанието

САЩ хибридна война Китай. Експерт: Байдън ще атакува и Китай , ако приключи с Русия

от Анита Христова Трифонова,17.11.2020
  • 393 прегледа
  • 4 коментара

imageimage


АМЕРИКА НА СТАРЦИТЕ И БАБИЧКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ-

нашите от тях ли гледат? Та и с юмруците...

НЯМА ЛИ МЛАДИ ХОРА?!image


image
Байдън получава първи доклад за националната сигурност на САЩ.


https://www.svobodnaevropa.bg/a/30937921.htmlИ с  предупреждение: Хора може да умрат, докато Тръмп прехвърли властта


Сериозно предупреждение към народа отправи новоизбраният

държавен глава на САЩ.

Демократът Джо Байдън заяви, че много хора може да умрат, докато Тръмп

възпрепятства администрацията на Байдън по пътя към Белия дом


Докато правеше коментари по-рано относно важността на координирането на усилията

с настоящата администрация по отношение на пандемията от коронавируса, Байдън

обяви, че не му е предоставяна информация, която е жизненоважна за поемането на

поста на държавен глава през следващата година, след като действащият президент

Доналд Тръмп отказва да признае, че е загубил президентските избори, поддържайки

позицията си, че изборите са били "откраднати" от него.


За какво Хенри Кисинджър предупреди Байдън "Ако няма основа за някакви съвместни

действия, светът ще попадне в катастрофа, сравнима с Първата световна война", каза

Хенри Кисинджър

Европа още не може без Америка Европа е още далеч от "стратегическата автономия",

за която постоянно говори Макрон. Дори неговата горда Франция изглежда доста слаба

без Америка, пише в коментара си във ФАЦ Томас Гучкер.

ЩО ЛИ? Нас що ни нема там, а само цуцат от нас...? Щото сме балъци!

Le Parisien: В Европа пристигат американски войски за Defender Europe /24.02.2020 г./Убийственная красота. Парад и подготовка к параду. -Китай
 

 

Експерт: Байдън ще атакува и Китай, ако приключи с Русия

...ако не се намери някой да го убие, а и е на възраст...

 

Военный парад 9 мая 2019. Красная площадь. 74-я годовщина Победы в Великой Отечественной войне

 

Всичко е борба за власт,

за пари и територии,

за богатства ,но за час

дори минута  вси ще стори

нечия болна ръка,

на извратен човек и ...Сатана!

А.Х.Т.sekirata cekupama 

 

Препоръчани коментари

Коментари

Само заглавието прочетох, че нямам време да гледам клипа, но днес чета за новата книга на Обама, дето обяснява сношенията си с Медведев. Определя Русия като НЕсуперсила, втора след САЩ по ядрено оръжие, страна, с липса на поддръжници и военни бази. И като е такава, що чернилката не се справи с Путини Медведев навремето? Защо и Тръмп не се справи?  И как САЩ ще се справят с Русия, дори Путин да се махне? Тая мумия от офшорната щатска зона ли ще успее, че и с Китай след това? А не трявба ли първо с Китай да се справи и след това с Русия?

  • Харесване 1
Линк към коментара
преди 7 часа, Ъндъртейкър написа:

Само заглавието прочетох, че нямам време да гледам клипа, но днес чета за новата книга на Обама, дето обяснява сношенията си с Медведев. Определя Русия като НЕсуперсила, втора след САЩ по ядрено оръжие, страна, с липса на поддръжници и военни бази. И като е такава, що чернилката не се справи с Путини Медведев навремето? Защо и Тръмп не се справи?  И как САЩ ще се справят с Русия, дори Путин да се махне? Тая мумия от офшорната щатска зона ли ще успее, че и с Китай след това? А не трявба ли първо с Китай да се справи и след това с Русия?

Аз лично не вярвам ,че този перверзник Джо Байдън изкукал ще се справи с Америка,която явно се разцепва-потъва...та чак Китай и Русия.

Китайците са страшни,дисплинирани и малки хитри човечета, много народ са, ето ти клип-

sekirata Voina se vodi po sveta nezavisima li e Bulgaria

А руснаците който не си е имал работа с тях не знае какъв силен дух имат и издържливост,борбеност до дупка, много са умни! Германия не смее да шава, помни кво я прави руснака,Америка също си има едно на ум, но се стеми да скара Китай и Русия, че да ги свърши поотделно. Някъде четох ,че китайците искат Тръмп, въпреки че след посещението му в Китай плъзна короната най-напред в Китай. Но май Америка и Китай  заедно я пуснаха-лабораториите им  и то още от 2019 г се носи мълва, че е било коронавирус.

Аз лично  и всички у дома изкарахме двойна пневмония 2019г и то в болница -страшно беше, не беше обикновен грип. Да не говорим за парите и последствията. Корона си има от заман време с всичките буквички -г рипВ, А...та и испанският си е вид корона. Докато не изгорят тези световни лаборатории за вируси, та и спина от там доде...няма да има човечество.

ВОЙНАТА ТАКА СЕ ВОДИ ВЕЧЕ-БИОЛОГИЧНА ,ХИМИЧЕСКА, ЗАЩОТО ТАКА ВИНОВНИЦИТЕ НЯМА ДА УМРАТ ИМАТ ЛЕЧЕНИЕТО И ИСТИНСКИТЕ ВАКСИНИ. Вижте големците не умират , а го прекарват леко - Борисов, Нинова,Тръмп дори за 3 дни,дори и Гала, която нищо не пи, само витамини и в къщи.Или просто лъжат , че го имат, за да вземат парите...

Ще завърша с едно изказване на Путин :

"Ясно е, но руснаците ще идат в Рая."

Което много говори,че всичко ще се гърчи отровено и нищо няма да остане на Земята, че те няма да не отговорят на нападението.  И сега Русия се гърчи ,много са заразените, прекалено много - РЪСЯТ РУСИЯ, ТРОВЯТ Я ...НАЙ-ВЕЧЕ ТАМ!

Ще и писне и ЩЕ СВЪРШИ СЪС СВЕТА! не си оставят магарето в калта

Линк към коментара

Аз си имам теза, че тоя вирус е пуснат от демократите в съюз с китайците, не от Тръмп. Изборите в Щатите доказват това. Демократите преди изборите бяха за мерки, сега са отново на тая вълна за справяне с тоя вирус. Определено е някакъв вид биологично оръжие, но недовършено, изпуснато случайно. Или може би изпуснато недовършено, щото няма време да бъде довършено. Избори идваха в Щатите и Тръмп трявбаше да загуби. С малко манипулации номера стана. Нека се сетим, как предните избори обвиняваха руснаците, че помогнали на Тръмп. Тогава можеше да има машинации според демократите, сега всичко е наред, никой не споменава Путин. Защо? Нима Путин се е отказал от Тръмп? Не. Просто демократите си смучат всичко от пръстите - и преди и сега. преди им бе изгодно да обвинят Русия, сега им е изгодно да обвинят самият си противник. Защото ако наистина Русия бе замесена в победата на Тръмп преди 4 години, то и сега щяха да го направят. Русия постигна своето в Сирия, Щатите само плашеха, не направиха кой знае колко лошо в Близкия изток, дори не отговориха на Иран. Башар още е на власт  и почти никой вече не се сеща, че преди година точно той бе на топа на устата. Тръмп се закани на Турция, нищо не направи, Путин си влезе и в Турция със сделките си за съвременни оръжия.  Ако Путин искаше да подпомогне Тръмп и го е подпомагал в миналото, то и сега трявбаше да заложи на него.  Обаче се видя, че истериците-демократи си смучат всичко от пръстите и не Тръмп е манипулиран и манипулира, а точно тия, така наречени "демократи". Чак ми е кофти да изпозлвам тая думичка за тях, щото те реално не са демократи, а неолиберали. 

  • Харесване 1
Линк към коментара

Американците са агресори, завоеватели, те правят войните и интересно не на свой терен. И едните и другите партии са  от ЛУДИ ! Лакомия. Байдън е само маша-фигурант, евреите дърпат конците, те управляват цял свят.Тръмп не им изнася ,защото  държи на своето винаги. Ковид-19 е план за нов световен ред и шепата там самозабравили се ПРИРОДАТА ЩЕ ГИ ЧУКНЕ ЯКО, НЯМА И ДА МОГАТ ДА СЕ СПАСЯТ ИТО ДА СЕ ПРЕСЕЛЯТ В КОСМОСА, КАКТО СИ МИСЛЯТ.Но лошото е че преди това сигурно ще унищожат Земятя,човечеството!Които останат живи няма да са човеци в този си вид...добре че няма да съм жива да видя това .

ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ vs СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ - Военно сравнение

СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ vs РУСИЯ - Военно сравнение

 

ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ vs КИТАЙ - Военно сравнение

Колкото до Русия изобщо не мога да я видя смачкана,силен дух  се не сразява !

В най-лош случай, като видят ,че там няколкото агресора начело с американците са ги натровили или нападнали и по друг начин, те ще отговорят така,че няма да остане никой на Земята и себе си държавата си ще унищожат.

Няма да закъснеят с ..."копчето" кой първо ще натисне. Убедена съм.

Путин доколкото усещам е с Китай, защото знае  колко са силни и неразумни, а и много! На България Путин няма да прости, макар че вече знае със сигурност,че народът ни Не е срещу Русия-болшинството, но е сплашен под диктат.

 

A ТУРЦИЯ -ТЕ СА БРУТАЛНИ,ЗАСЕГА ГИ СПИРА ,ЧЕ СИ ИМАТ ПРОБЛЕМИ С ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ

КЪДЕТО СЕ СТРЕЛЯТ, ПЪК И НИ ИМАТ ЗА ДРЕБНА ЛЕСНА ХАПКА - ПЛЯЧКА! ТЕ ПРОСТО НИ ИМАТ ЗА

НИЩО, НАЛИ ГЛЕДАМ КАК СЕ ДЪРЖАТ ТУРЦИТЕ  С НАС, пък и циганите покрай  тях.

Нашите избори за тях са ПЪТЕШЕСТВИЕ, РАЗВЛЕЧЕНИЕ И ШОУ!

Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...