Премини към съдържанието

Запомнящите се реплики на Мика Зайкова при откриването на Народното събрание

от Анита Христова Трифонова,16.04.2021
  • 238 прегледа
  • 2 коментара

МИКА ЗАЙКОВА .ЕТО ЕДНА ИСТИНСКА, СИЛНА

БЪЛГАРКА И АКО НЕ БЕ МНОГО СТАРА

С ЧИСТА СЪВЕСТ БИХ ГЛАСУВАЛА

ЗА НЕЯ ДОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!

ТУРИ ГИ НА МЯСТОТО , КОИТО СИ ГО ИЗПРОСИХА.

цитирам  герберка:"Това бабе е опасно, не искам повече да го виждам"

Ами да ,опасна е ,защото НЕ СИ ПОПЛЮВА. Обожавам такива силни жени.


 

Запомнящите се реплики на Мика Зайкова при откриването на Народното събрание

А друг президент като  Румен Радев не сме имали!
Да е жив и здрав, смел мъж, човек с главно ч,затова посегнаха и на детето му, баща му, и съпругата му.

Защо никой не пипа децата,внуците на Боко?
Защо Герберите корона ги не мори, а?
Нали ние ,които сме срещу Герб сме вещиците, а ?

И СТИГА С ТЕЗИ СЦЕНАРИЙ ЗА МЕН, ВСИЧКИ ПОМНИТЕ КРАЯТ НА ОКРАДЕНАТА ЛИДИС ОТ ТОРМОЗА НА ЯМБОЛКАТА!

 Ха,ха ...И откога убивам поетеси...Това са гнусни лъжи и висят в сайта! Но нямам отговор тук само трият и пак ще ме изтрият?!Все едно направих клип и го пуснах на лични многократно

9. rosiela - Не ми вреди никак, бабата ме забавлява. Вредила е на млада и талантлива поетеса, която си е отишла от този свят от нейната злоба. А аз й пожелавам Дяволът да си я прибере тази долна смрад. Без извинение

14.04 11:30   към rosiela

УМНИЯТ ЩЕ СЕ СПРАВИ С ВСЯКА СИТУАЦИЯ В КАКВАТО МЪДРИЯТ НЯМА ДА СЕ НАБЪРКА. МЪДРОСТТА Е ВЪЗМОЖНОСТ НА ОПИАТ- ЗНАК ОТ ГОДИНИТЕ. НЯМА СТРАШНО, АКО СИ МЛАД. ВСИЧКО ВЪРВИ ПО РЕДА СИ!ВИЕ СТЕ ПОЕТ, В ТЕЗИ ТЕЖКИ ВРЕМЕНА БЪДЕТЕ УСМИХНАТА- ОМРАЗАТА ВИ ВРЕДИ. ИМАТЕ БОЖИЯТА БЛАГОСЛОВИЯ, А БОГ ИСКА САМО ДОБРОТА И СМИРЕНИЕ ПРЕД НЕЩАТА, КОИТО НЕ ЗАВИСЯТ ОТ ВАС ДА СЕ ПОДОБРЯТ, ПРОМЕНЯТ.

 

За каква млада поетеса ме обвинявате, госпожо мисирке?

Нямам представа-това е по сценарий на Wonder, която е виновна за смъртта на Лидис, а това го знае целият блог.Щом за мен не знаете значи е измислено като техен ответ. Даже не знам скоро да е умирала млада поетеса ,но знаем коя се убива да пише срещу голямата поетеса Маргарита Петкова  и как  дойдоха две смъртти в дома и ,май една след друга. Знаем и астролози- rosiela и apostapostoloff- циганин , а и ямболската вещица макар и изрусена с какво се занимават, дори с магии освен клетви.
Ведрин бе смазан ,къде е той вече ? Смачка го, като първо се сближи с него! Копанарска магия за любов и вярност му натресе, от оня ямболски край , там е пълно с такива и тук има една групичка от там. Така стори и с Лидис, а Р.Копукова само бълва и кълне, с постола магии уж правят....ха, ха! Но смъртта идва само от Ямбол. Усетих я и аз в премеждие, не бе ковид. Ако от Ямболската сфера продължават да идват вибрации на Дявола,просто не ги виждам източниците,проводниците…Рано или късно бумеранг.

 

Сега ..защо мене ме трият , а тях двете не , въпреки ,че имат постове особено едната срещу много поетични и политически личности, дори президента, на всички Ви е ясно защо.
Прочетохте ли коментара на уж журналистката под мой пост вчера ,че съпругата на президента ще я оперират и била много зле, той щял да се „разхожда“ на свиждане?
На мисана, че аз съм била влюбена в Румен Радев?! Ха,ха...

Първо: влезли са под кожата на управата на сайта и няколко важни клечки в поезията. Знаете как.

Второ: Отвън имат доста връзки ..имаха, които притискат админката тук.

Трето: Бруталност, простотия,наглост, злоба,завист  и никакво възпитание, култура. Чак пък творци.

 

Все пак ме светнете ,коя е тази млада поетеса ,която починала заради мене? Аз не ГИ чета днешните писарушки, не ги забелязвам, затова Копукова прави скандалите  с мен ДА БЪДЕ забелязана !

 И то засяга детето ми,   за да е сигурна ,че ще ме подразни  и ще скоча, ще бъде забелязана. Колко е жалка. И да не лъже  в интернета ,че са нейни децата на роднините и?!Но  и тримата лъжат и узурпират сайта. Проблемът не е мой.


Дразни моята силна воля и силен дух!Това пък  е проблем на тези ,които ме пращат при онази с косата.

 

Препоръчани коментари

Коментари

Мика Зайкова, която спечели сърцата на мнозина в 45-ото НСС чувство за хумор и самоирония финансовият експерт откри тържественото заседание

 

Икономистката не скри разочарованието си от възмущението на парламентарната група на ГЕРБ по повод думите на Мая Манолова, че сме най-бедната страна в Европа. 

 

"Нима България не е страната с единствена минимална работна заплата под 400 евро. Нима нямаме 8,1% разлика между бедни и богати. Айде, да си говорим истината". 

През последните години Мика Зайкова е чест коментатор в телевизии и радиа по повод икономическите и финансови показатели за развитието на държавата. И нерядко критикува действията на правителството. 

"Не може ли да ви дойде на акъла, че българинът наистина е болен, че има труден достъп до ефективно здравеопазване", изтъкна преди време Зайкова.

Пренебрежение или срам 

В деловодството на Народното събрание е внесена оставката на Министерския съвет. Това обяви още Зайкова по време на заседанието. И допълни: „Не желая да коментирам, но това или е срам пред народа и пред вас да дойдат тука и да си подадат оставката, или е пренебрежение. Пренебрежение към тази институция. Все пак сме парламентарна република“.

Изказването ѝ беше посрещнато с аплодисменти от част от народните представители.

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/5-ot-naj-zapomniashtite-se-frazi-na-mika-zajkova-ot-pyrvoto-zasedanie-na-parlamenta-2267208

Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...