Премини към съдържанието

Отлитат ли калинките завинаги,приятели, отлитат ли?

от Анита Христова Трифонова,14.05.2021
  • 268 прегледа
  • 2 коментара

КАЛИНКА ПО КАЛИНКА

Филм за гангстери или управлението на Бойко Борисов? - Пита The economist

 

ГЕРБ се жалват - ИМА чистки в НАП и ”Митници” (14.05.2021)

 

 

 

Ананиев: Уволненията в НАП и митниците са политически

А съмсем скоро,когато още бяха на власт Герб назначаваха тяхни хора на важни постове,за което Нинова алармираше,това не се ли вижда?

 

 

 

НАП И АГЕНЦИЯ "МИТНИЦИ" С НОВИ ДИРЕКТОРИ (14.05.2021)

 

 

 

ФИЛМ ЗА ГАНГСТЕРИ ИЛИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ? - ПИТА THE ECONOMIST (14.05.2021)

 

 

 

5 милиарда лева изтичат през спецврата на ГЕРБ

 

 

 

Превод в ефир: Как се мери достойнството на Борисов и каква яснота внесе Трифонов

 

 

 

Каракачанов: Коалиция с ГЕРБ, ако приемат приоритетите ни

 

 

 

До десетина дни става ясно за актуализацията на бюджета

 

 

 

"ДИСКУСИОНЕН КЛУБ" с водещ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ (14.5.2021)

ТРИМОРИЕТО

 

 

 

Централна емисия новини (14.5.2021)

 

 

 

"АКТУАЛНО ОТ ДЕНЯ" с водещ НОРА СТОИЧКОВА (14.05.2021)

 

 

 

 

"ДЕНЯТ" с Веселин Дремджиев, 14 май от 20.00 часа

 

 

 

Сашо Диков с акценти от предаването "ЕвродикоФ" - ЧАСТ 2

Комисията Мая Манолова се превръща, преминава в телевизионно предаване в ТВ Евроком.

Така че сигналите да не пропадат .

 

 

 

ЕПИЗОД 155 на предаването ЕвроДикоФ

 

 

 

Къде е заровено кучето в Автомагистрали - "Алтернативата" с Емилия Милчева, 14 май 2021

 

 

 

Вдигна ли се градуса след гръмването на случая Градус - "Запазената марка" Марио Гаврилов

Май пенсионните фондове са инвестирали парите във фирми на Пилето!

 

 

 

"ДУМАТА Е ВАША" с водещ СТОИЛ РОШКЕВ (14.05.2021)

Препоръчани коментари

Коментари

Иван и Лука обитават две сгради-близнаци в имението, което се простира на 42 декара ДНЕСМНЕНИЯ Само в Narod.bg: Вижте имението за 20 милиона на касиерите на Баце! 

Личните партийни касички на Баце – братята Иван и Лука Ангелови, се ширят в имение за 20 милиона лева!

Провокиран от наша предишна публикация, източник на Narod.bg предостави снимки и нови данни на палата, разположен до парк „Аяазмото” в Стара Загора.

При честите визити на Баце, за да плетат поредната крадлива схема в земеделието, корумпиран военен изтеглял караула от границите на поделението, за да може мафиотите и техният Дон Корлеоне от Банкя да се чувстват по-спокойни, далече от чужди очи.

 

Само в Narod.bg: Вижте имението на „градусите“ Иван и Лука Ангелови, в което въртят крадливи схеми с Бойко Борисов 

 

Имотът на шефовете на „Градус” се простира на цели 42 декара и заедно със сградите се оценява на роди повече от 20 милиона лева.

„Великата“ компания на братя Ангелови има на щат…трима служители, все началници

Всички останали служители на вече дискредитираната пилешка компания били наемани на срочни договори с цел по-ниски осигуровки, твърди информаторът на Narod.bg.Както вече стана ясно в парламента, „градусите” Иван и Лука са диктували кой да бъде министър на земеделието и кои да са директорите на изпълнителите агенции така, че да върви само техният бизнес и цялата конкуренция да бъде натикана в ъгъла.

spacer.png

Офицер от НСО пред Narod.bg: Синът на Иван Ангелов – Пилето посети Бойко над 200 пъти в „Бояна”, носеше пачките от корупцията

spacer.png

Ако още се чудите откъде са пачките по 500 евро в чекмеджето на Бойко Борисов, ето ви един жокер – синът на уличения в далавери бос на „Градус” Иван Ангелов – Пилето за последните 4 години е засечен над 200 пъти да посещава покоите на мафиота от СИК Бойко Борисов в „Бояна”, за да предава … Продължете с четенето наОфицер от НСО пред Narod.bg: Синът на Иван Ангелов – Пилето посети Бойко над 200 пъти в „Бояна”, носеше пачките от корупцията.

https://narod.bg/wp-includes/images/w-logo-blue.png?x48555

Срещу това синът на Иван Ангелов – Ангел, посещавал премиерския палат на Баце в Бояна над 200 пъти, за да отчита „бонусите” от общия бизнес във вид на пачки евро по 500 и златни кюлчета

spacer.png

 

https://narod.bg/wp-content/uploads/2021/05/имение2-1.jpg?x48555

 

anonimen -
ЛЕЛЕ, ТОВА НЕ Е РЕДНО!"
 
" ВЧЕРА ПИСАХ ЗА РАДИАЦИОННАТА ОБСТАНОВКА У НАС - ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 3 ДНИ..........................................................................................................................................................................................
15, 16 И ДНЕС ДОБАВИХ 17 МАЙ! .....................................във фейса ...................................................и постът бе изтрит СЛЕД 20 МИНУТИ ................ДНЕС !.........................а е от сайта на държавата...................................

 КАКВО СЕ КРИЕ????????????????????????????"

 

Ето Едно налагане , което е валидно за определени потребители тук,други са под закрила и за тях администрацията си затваря очите

2.8 Не са желателни безсъдържателните мнения (.... емотиконки и т.н.) и теми. Нека подобни мнения бъдат придружавани с обосновка.

 

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. За тази цел ползвайте бутона "Докладвай", намиращ се под всеки един пост. Използвайте тази функция САМО, за да докладвате за съдържанието на дадено съобщение, което според Вас трябва да бъде модерирано, а не като средство за комуникация с модератор с други цели. Постове, излизащи извън рамките на изискването, ще бъдат трити или редактирани.

 

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

 

б) Забрана за публикуване и замразяване на акаунта - като санкция модераторите могат да ви отнемат правата за публикуване във форума или да замразят акаунта ви изцяло.

 

в) Налагане на бан ("забрана, ограничение") – администраторът може да "изхвърли" нежеланите потребители на форума, като ограничи достъпа им до сайта чрез бан. Банът може да важи само за форума или за целия сайт. Също така може да бъде постоянен или временен.

 

4.3 Настоящите Общи условия и правила могат да бъдат преразгледани и обновени по всяко време от страна на "Калдейта Ком" ЕООД. Ако продължите да ползвате сайта, Вие изрично се съгласявате с направените промени.

 

 

 

Когато ние, като отделни индивиди, се подчиняваме на законите, които ни наставляват да постъпваме по един или друг начин с оглед на благото на общността като цяло, с това косвено помагаме да се увеличи щастието на всички човешки същества.Аристотел

 

Бога ми ...намесват дори Аристотел!!!

Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...