Премини към съдържанието

Инцидентен протест в гр. София Гешев е позор 21 май 2021 Блокада пред съдебната палата.

от Анита Христова Трифонова,23.05.2021
  • 202 прегледа
  • 1 коментарБлокада пред Съдебната палата гр. София ... инцидентен #протест ... #гешев е позор! ... #СъдИЗатвор
Протеста е по повод подслушванията на политици от протеста с незаконни СРС-та от Силовите структури на България
Показаха си рогата ...вместо пример да дават-прокуратура, а то кво?! 
Отец Дионисий на инцидентен #протест в гр. София...статия от FrogNews за СРС-тата ...#гешев е позор!


 Отец Дионисий на инцидентен #протест пред Фонтана на Президентството в гр. София ... #гешев е позор! Инцидентен #протест през Президентството в гр. София ... 21.05.2021г.... #ден315 Протеста е по повод подслушванията на политици от протеста с незаконни СРС-та от Силовите структури на България ....

#Корупцията може да бъде победена! Не се отказвайте! Време, е! за #мутривън .... #КорупциятаУбива .... Безхаберието убива! .... #мутривън и #ЧестниИзбори #срс ... Достойна присъда на #борисов и #гешев ... #СъдИЗатвор

 Ренета Инджова на инцидентен #протест пред Президентството в гр. София... #гешев е позор...#мутривън
 Тодор Стоянов на инцидентен #протест пред Фонтана на Президентството в гр. София ... #гешев е позор! 

Бойко Рашков: Спецслужбите са използвани за политически цели Служебният премиер Стефан Янев е бил подслушван преди вота на 4 април

image

Служебният премиер Стефан Янев е бил подслушван преди вота на 4 април, заяви пред bTV служебният вътрешен министър Бойко Рашков. Засегнати политици призоваха за съд и най-тежките наказания, ако това действително е така.

Скандалът с подслушването тръгна от съпредседателя на "Демократична България" Атанас Атанасов, който заяви, че около изборите са подслушвани партийни дейци и водачи на листи.

Вчера прокуратурата съобщи, че започва проверка.Рашков обясни, че е започнал проверка, защото го е оценил като предизборен ход, но са били дадени прекалено конкретни детайли, за да е само това.

"Проявих интерес, като се срещнах с хора, длъжностни лица, които имат такава информация и биха могли да изсветлят това нещо. Категорични са, че става дума за подслушване на политици от двете прилагащи СРС структури – ДАНС и ДА "Технически операции", посочи Рашков.

"ГЕРБ забравя, че тези държавни структури са на българската държава, те не са собственост на Бойко Борисов и не могат тези структури да се използват в полза на тесни политически цели. За голямо съжаление, тези структури са използвани по този начин дълъг период от време – през всичките мандати, с които те се гордеят и това използване за мен е изключително лош атестат за демократичната ни държава. Тези хора не се свенят от нищо, тези хора не се свенят от видеоклипове, в които ги показват как спят до милиони", добави той и предположи, че скандалът ще отекне и извън страната.

 Рашков не разкри дали има подслушвани служители от МВР, допълни, че очаква да се извърши проверка от Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства по случая.

 
Инцидентен #протест пред фонтана на Президентството гр. София #гешев е позор!Време, е! за #мутривън

Препоръчани коментари

КоментариIP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...