Премини към съдържанието

Ще приеме ли Слави поканата на Борисов за дебати пред публика? - Алтернативата със Светла Петрова

.....................ще е трудно изчигъртването, но ще се случи.

Ха,ха ...!

image
 

Само в Narod.bg: Бойко Борисов се страхува за живота си – пазят го гардове на Златко Баретата (ВИДЕО + СНИМКИ
Бодигард от обкръжението на боса от СИК Златомир Иванов варди телесата на Баце от посегателства ДНЕСМНЕНИЯ Само в Narod.bg: Бойко Борисов се страхува за живота си – пазят го гардове на Златко Баретата (ВИДЕО + СНИМКИ)


imageОт Admin на 30.06.2021

 https://narod.bg/2021/06/30/само-в-narod-bg-бойко-борисов-се-страхува-за-ж/?fbclid=IwAR1GyEl_rOGIt1WjJobaPcTZLP6gK4KjUrM1VRE8jtPMak3sM3z83Mn363Q


Бойко Борисов е сериозно изплашен за собствената си безопасност – премиерът от СИК се появи в Тутракан на среща с Баби – ГЕРБ под охраната на НСО + допълнителен бодигард от кохортата на Златомир Иванов – Златко Баретата, разкри ексклузивно Narod.bg.

imageЧовекът на Златко Баретата е плътно до Баце

От видео, разпространено от „господаря на ефира” Дани Йорданов, лъсна истината – поне двама от охранителите на Баце са изпратени от боса в СИК Златко Баретата. Единият от пазваните е плътно до Бойко са спявката с бабите от ГЕРБ, вторият го съпровожда до скъпарската лимузина ауди, която Баце сам шофира, а третият охранител от НСО наблюдава безучастно случващото се.

Срещата в Тутракан произведе и няколко други новини – направените от ГЕРБ магистрали са над 550 километра, не над половин милиард, докато БВП е най-високият, а не удвоен за последните 10 години.

image

Вляво е охранителят, изпратен от Златко Баретата, вдясно – гардът от НСО

Такива корекции в изказванията си направи Борисов по време на среща с оределите симпатизантите на ГЕРБ. На нея Борисов повтори голяма част от лансираните си напоследък тези – за масовите промени, предприети от служебното правителство, които определи като „поголовна сеч“, „пипането“ на машините, провалената ваксинация, отсъствието на лидерски дебат.

Видеото ТУК

 

 

Препоръчани коментари

Коментари

Трябва да разберете вие на хранилката на ГЕРБ че гепенето приключи и вместо да пишеш глупости си търси работа където с труда си да живееш а не да спамваш ...прости сте аз не съм и няма да се разберем вие сте предатели които все още подкрепяте едно гангстер ограбил народа и България подкрепяте един безроден тип сикаджийска мутра който във всяка друга държава по света дори от третия свят щеше да е в затвора отдавна ! Засрамете се !!

Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...