Премини към съдържанието

Брифинг на МВР за мерките по организацията и провеждането на изборите

от Анита Христова Трифонова, 1.07.2021
  • 157 прегледа
  • 1 коментар

Брифинг  на МВР за мерките по организацията и провеждането на изборите

Препоръчани коментари

Коментари

Само в Narod.bg: Бойко Борисов се страхува за живота си – пазят го гардове на Златко Баретата (ВИДЕО + СНИМКИ

image
 

)
Бодигард от обкръжението на боса от СИК Златомир Иванов варди телесата на Баце от посегателства ДНЕСМНЕНИЯ Само в Narod.bg: Бойко Борисов се страхува за живота си – пазят го гардове на Златко Баретата (ВИДЕО + СНИМКИ)


imageОт Admin на 30.06.2021

 https://narod.bg/2021/06/30/само-в-narod-bg-бойко-борисов-се-страхува-за-ж/?fbclid=IwAR1GyEl_rOGIt1WjJobaPcTZLP6gK4KjUrM1VRE8jtPMak3sM3z83Mn363Q


Бойко Борисов е сериозно изплашен за собствената си безопасност – премиерът от СИК се появи в Тутракан на среща с Баби – ГЕРБ под охраната на НСО + допълнителен бодигард от кохортата на Златомир Иванов – Златко Баретата, разкри ексклузивно Narod.bg.

imageЧовекът на Златко Баретата е плътно до Баце

От видео, разпространено от „господаря на ефира” Дани Йорданов, лъсна истината – поне двама от охранителите на Баце са изпратени от боса в СИК Златко Баретата. Единият от пазваните е плътно до Бойко са спявката с бабите от ГЕРБ, вторият го съпровожда до скъпарската лимузина ауди, която Баце сам шофира, а третият охранител от НСО наблюдава безучастно случващото се.

Срещата в Тутракан произведе и няколко други новини – направените от ГЕРБ магистрали са над 550 километра, не над половин милиард, докато БВП е най-високият, а не удвоен за последните 10 години.

image

Вляво е охранителят, изпратен от Златко Баретата, вдясно – гардът от НСО

Такива корекции в изказванията си направи Борисов по време на среща с оределите симпатизантите на ГЕРБ. На нея Борисов повтори голяма част от лансираните си напоследък тези – за масовите промени, предприети от служебното правителство, които определи като „поголовна сеч“, „пипането“ на машините, провалената ваксинация, отсъствието на лидерски дебат.

Видеото ТУК

 

.....................ще е трудно изчигъртването, но ще се случи.

Ха,ха ...!

Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...