Премини към съдържанието

Обръщам се към недоброжелателите си -Не съм от стадото!tres1 и шайката Ви, няма да спра да пускам срещу Борисов и мои неща,анадъму ако сте мъже?!

 

tres1  и шайката Ви, няма да спра да пускам срещу Борисов и мои неща,анадъму ако сте мъже?!

Изчакахте ме да пусна постовете си и в блога и тук везднага ме атакувахте,че да посещават блога на кюфтето ...

 

Не съм от стадото

sekirata към недоброжелателите си

 

 

 

11.jpg

 


 

Препоръчани коментари

Коментари

Ако някой е искал да спреш твои неща срещу когото и да било - със сигурност не съм аз. Колкото до турцизма - смятам отговорих. Относно квалификацията дали съм мъж, не мисля тук да е мястото да запитам дали и до колко си жена. Що се касае до стадото извън него са шугавите и сакати овце, а те нямат право да дават оценка за цялото стадо.

Линк към коментара

Под достойнството ми е да отговарям на такива"мъже"/ Защо ми говорите на "ти"--ето къв мъж сте/ и младоци дракащи се по сайтовете с бабички като мен, като ги не сакат младите момичета,пфу?

Мъжете сринахте България затова и няма деца,коя ще  зачева от такива...

 

...висите тук млади хора ,няма кой да оправи жените Ви , а аз искам мъже да оправят България...Божеее...каква мъка сте, мъже,с бабички като мен се дракате,имате ли огледало вижте се....?!

 

Много е лесно от ютуб линка и хоп тупнеш го тук -тривиалност!

Наистина съм щастлива като се отървах рано от .....като Ви гледам кви крачоли сте! Ще си пускам срещу Борисов ако ще да се изприщете да пускате от ютуб тривиални клипове и рап с мръсни текстове

 

Що не мога пак да ви трия  и това ли е случайно? Налагате терор тук ,както сега тормозят да побъркат най умният мъж от служебното -Кирил Петков, защото е богат, умен, кадърен.

 

Изобщо не ме ядосвате ,защото тук явно е пълно с ограничености и такива, а и сайта не е мой, но не  и ваш или скоро няма да бъде 

 

Уверявам Ви ,

 

никога НИКОГА вече няма да си позволя да си губя времето с хлапаци и вдетинени старци ТУК! Чак пък мъже и жени.

Жена която не е раждала не е жена, мъж койта не е ходил войник не е мъж" това не е мое твърдение и го даказахте.

За съжаление сте няколкото.

Линк към коментара

Ако няма към кого да се обръщате - потърсете ключето в себе си, не го правете тук - не му е мястото. Говорите за достойнство - няма да е зле да разберете що е то и как се отстоява /не с приказки/. Това, че сте овладели махленскоклюкарският речник не обяснява нужната грамотност и възпитание. Загрижеността за България е направо трогателна, но като овца извън стадото не давайте съвети за оправяне, които вас да не касаят! Добре би било когато намесвате в подобна "дискусия" трети лица като -  най умният мъж от служебното -Кирил Петков, защото е богат, умен, кадърен, да посочите повода, ролята  и мястото му тук. И когато използвате думички като терор ще е добре предварително да се запознаете добре със съдържанието им!  Забележка: - След като ви прави впечатление обръщението ТИ и Вие си направете равносметка колко пъти се обърнахте към мен с Вие, та евентуално да ви отговоря по същият начин. Оценката ви за мъже и жени ще е добре да запазите за себе си и ако имате евентуално някаква по-рационална идея, може да я предложите на управляващите България.

Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване