Премини към съдържанието

Няма такава продажна държава

от Анита Христова Трифонова,19.08.2021
  • 176 прегледа
  • 1 коментар

Няма такава продажна държава

Препоръчани коментари

Коментари

Защо към нас идвате, хайде тръгнете към Сибир, Америка...или планът е такъв, да се срине Европата от арабите, ислямистите.

Всичко е планово, както и у нас си въртят отвън жезъла.

И тук в сайта ...позволява се простотията да залее сайта!?

 

Така правят сатрапите и диктаторите.

 Странно: Защо министри и политици толкова се притесняват да назоват името на виновника за мизерстването на милиони българи? Не трябва ли той да отговаря за геноцид срещу собствения си народ?

 

Кавгите в парламента и по медиите не стихват. През това време мафиотите от предишното управление замитат следи, горят документи, прегрупират се, шантажират работата на министерства и ведомства, прехвърлят откраднати милиони в чужбина, закриват или трансформират фирми и капитали. Златен период за укриване на заграбените богатства от всички българи.

 

 

 

За милионен път се налага да припомним, че процесът на справедливост започва с махането на Иван Гешев като главен прокурор, смяна на състава на ВСС и закриването на специализираните прокуратура и съд. Хайде започнете промените най-сетне. Когато виновните за разсипването на държавата и унижението на гражданите получат заслуженото, тогава ще има пари за българите, за да живеят достойно.

от интернета

 

АКТУАЛНО ОТ ДЕНЯ с водещ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ (06.01.2022)

 

Елена Гунчева, ПП „Възраждане“

 

06.01.2022 - #live #ДЕНЯТ с К. Бачийски, И.Нейков, Д.Божидаров, Р.Трад

 

LL

Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...