Премини към съдържанието

Дреме ни на ковида ...Ганьо на море,на него да му е добре

от Анита Христова Трифонова,22.08.2021
  • 328 прегледа
  • 1 коментар

Ковидът съществува само за тези българи, които челно се сблъскат с него. За останалите болестта е конспиративна измислица, тиражирана от медиите. А наложените минимални мерки - пунта мара. Пълната картина на тази действителност е най-видима по родното Черноморие. Българските туристи спасяват туристическия сезон и се забавляват като за последно. В Слънчев бряг десетки пият коктейл от обща сламка и си разменят общо наргиле. А лекарите са без предпазни костюми, за да не съсипят блестящия имидж на Слънчака. Само в България в магазините масово се влиза без маски, а спасяването на сезона минава през претъпкани плажове И през люти битки за място под слънцето. Но сянката на плажа струва скъпо. Концесионерите се сещат за съществуването на ковид само, ако не платиш стотина лева за шатра. А властта плахо и неясно се опита да насърчи ваксинирането, като отслабва мерките за имунизирани.

Дреме ни на ковида

 

Препоръчани коментари

Коментари

Така правят сатрапите и диктаторите.

 Странно: Защо министри и политици толкова се притесняват да назоват името на виновника за мизерстването на милиони българи? Не трябва ли той да отговаря за геноцид срещу собствения си народ?

 

Кавгите в парламента и по медиите не стихват. През това време мафиотите от предишното управление замитат следи, горят документи, прегрупират се, шантажират работата на министерства и ведомства, прехвърлят откраднати милиони в чужбина, закриват или трансформират фирми и капитали. Златен период за укриване на заграбените богатства от всички българи.

За милионен път се налага да припомним, че процесът на справедливост започва с махането на Иван Гешев като главен прокурор, смяна на състава на ВСС и закриването на специализираните прокуратура и съд. Хайде започнете промените най-сетне. Когато виновните за разсипването на държавата и унижението на гражданите получат заслуженото, тогава ще има пари за българите, за да живеят достойно.

от интернета

Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...