Премини към съдържанието

"Кавали свирят" -изпълнява Анита Христова Трифонова

от Анита Христова Трифонова,25.08.2021
  • 192 прегледа
  • 1 коментар

Joss Bomon · 25.08.2021- дру....... хлапе, няма да позволя да се маскари нашият фолклор,а че админ разрешава то  за сайта му   и показава възпитание и българщина, култура. Ганьовщината трия.Колкото до тези 25 посетили ме, знам че са поне тройно ,манипулирате! Закичете се по ушите с тези 25 бройки ,защото очи явно нямате,то и за уши не е сигурно при тази "музика" дето пускате тук и плюете по родното.Затова няма да ни има -българите.

"Кавали свирят" -изпълнява Анита Христова Трифонова

 

 

 

 

"Калинчице"

 

"Залюбих мамо"

Препоръчани коментари

Коментари

Joss Bomon · 25.08.2021- дру....... хлапе, няма да позволя да се маскари нашият фолклор,а че админ разрешава то  за сайта му   и показава възпитание и българщина, култура. Ганьовщината трия.Колкото до тези 25 посетили ме, знам че са поне тройно ,манипулирате! Закичете се по ушите с тези 25 бройки ,защото очи явно нямате,то и за уши не е сигурно при тази "музика" дето пускате тук и плюете по родното.Затова няма да ни има българите.

 

Така  е защото само на мен явно ми е забранено да трия коментари,че да се маскарят постовете ми и да бъда принудена да напусна сайта, а и да четат и слушат ТЯХ -ТАЙФАТА.

Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...