-
Нови клипчета
-
0⭐👇 Masters of The Universe: Eternian Battle | OpenBoR Gamer
от: vokil vulgarhan · 24.03.2023 · 22 прегледа -
0Направо убийте Ганьо! За политиците-С години гледаме един и същи филм.Писва.
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 24.03.2023 · 31 прегледа -
1В лилаво живота ми е песен-авторска песен на Анита Христова Трифонова
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 24.03.2023 · 26 прегледа
-
-
Последни коментари
-
Честита пролет 2023!
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 24.03.2023НА ДОБРИТЕ БЯЛА ЛЯСТОВИЦА ПОЖЕЛАВАМ, И ВЯРНА НА СЕБЕ СИ ОСТАВАМ! -
В лилаво живота ми е песен-авторска песен на Анита Христова Трифонова
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 24.03.2023Била съм туй онуй,Росо, цървула си изуй -
Циганска орисия магия
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 24.03.2023РОСО,ЩЕ СЕ САМОИЗЯДЕШ,НЕКАДЪРНА СИ ОТ САЙТА БЕЖ! КАЗЪЛБАШКИТЕ ДВЕТЕ , ВМИРИСАХА САЙТОВЕТЕ! Грухти прасето в кочина квартална не се е къпало и умивалня за него няма ,цяло в кал пръска каля и сумти но някой ще го заколи! Наближило му е . -
Световна 3.0. Китай подкрепи Русия
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 22.03.2023ХАмЕрИканците си печатат пари без да спират и лъжат ,че имат покритие , че имат златото, но един ден и той дойде всичко излиза наяве,горко им. Ограбиха всиЧко на индианците като преди това ги избиХа, посЛе колко държави нападаха и обираха...МРЪСНИЦИ! И СЕГА НЕ СЕ СПИРТ, О, ПОЧАКАЙ ПРОДАДЕНА ДУША, ТУК ,КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА КАКВО ДИРИШ В БЪЛГАРСКИ САЙТ? Колкото до Русия, голям мерак имат за нея и Китай ,по точно за богатствата там. Крадци, обирджии, чрез войните които правят на чужди -
Честита пролет 2023!
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 22.03.2023poezia avtor A.H.T .sekirata poezia Dobre mi doshla prolet
-