Обзавеждане Интериор Дизайн | Мебели по поръчка
Препоръчани коментари
Коментари
Все още няма коментари.
-
Нови клипчета
-
1Проф.Иво Христов: "Партньорите" сринаха България, отгледаха си марионетки, вкарват ни във война!
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 30.05.2023 · 25 прегледа -
0Вярвах и вярвам в тебе,живот,красиво живях,човек бях не сноб!
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 29.05.2023 · 26 прегледа
-
Последни коментари
-
ЦИРКА ПРОДЪЛЖАВА!Извънредно Заседание - договорките за правителство са на всички нива|Ще дадат ли урок на Румен Радев
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 30.05.2023ДОСЕГА ПЕТ ТАЙНИ СРЕЩИ НА БОЙКО С КИРО?!!!!! "ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА" ЯКО ИМ ПЛАЩАТ ОТВЪН -
Кой ще ме накара Запада да заобичам Сюлеймана и Пашата-мой клип споделено със заглушена моя песен в него..
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 30.05.2023До кога ще расте държавният дълг на САЩ? Бюджетният дефицит в САЩ се покрива чрез заеми (основно чрез такива под формата на държавни облигации на САЩ). Съответно на това националният дълг расте постоянно. В началото на 20 век държавният дълг на САЩ вече се измерва в милиарди долари. Но през 1910 г. той е бил само 2,7 милиарда долара, през 1920 г. вече е 26,0 милиарда долара, а през 1981 г. дългът за първи път надвишава 1 трилион долара (т.е. 1000 милиарда). Към 31 декември 2020 г. разм -
Проф.Иво Христов: "Партньорите" сринаха България, отгледаха си марионетки, вкарват ни във война!
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 30.05.2023Брей, загубен прост народ ,търпи предателите -като съучастник е ! -
Нямаш ли си камертон?!
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 27.05.2023Казълбашо, Дори не ти дочетох стиха скапан -драсканици! Мисли си,че те чета, че ти пускам емотикони, че ме дразниш, дебело казълбашко прасе! КОПУЧ,Ела ми у дома, да ми видиш дали ми е цепната бузата, но едно е сигурно ,че тебе те разбраха всички що за поетеса си и журналистка и най-важното ,за което И името ти говори ,че не си българка! Стига си обикаляла психиатрийте та и в Плевенската цъфна,дано поне те те излекуват. Такива "стих -
Човек ли е Лили Иванова?Да.Човек с главно Ч... Как се връща плоча / Всяка неделя
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 27.05.2023ХУБАВА СЪБОТА ВЕЧЕР!
-