Премини към съдържанието

"Мистър Харвард" - кой е Кирил Петков? клип на Цанов

от Анита Христова Трифонова,17.01.2022
  • 530 прегледа
  • 2 коментара

"Мистър Харвард" - кой е Кирил Петков? канал на Цанов

Не искам да чувам за политици  , за партии!!!!!!!!!!!

Само ми е чудно защо Цанов чак сега  се отприщи...да говори за Кирил Петков?

 

 

 

Имал договорки с youtubе!!!!!!!!!!!

Спряха ми канал в ютуб по времето на този  умен и чаровен ФУКЛЬО! 

Сладникава работа.

Разбира се ,че българи ме натопиха , докладваха -поетеси и чалги,турци и българи от  Дпс и Герб, но по времето  на Кирчо стана, а по времето на Боко разсипаха дъщеря ми.Значи....НЯМА ПРОМЯНА ИМА ПОДМЯНА!

Препоръчани коментари

Коментари

 

Имал договорки с youtube!!!!!!!!!!!

Спряха ми канал в ютуб по времето на този умен и чаровен ФУКЛЬО!

Сладникава работа.

Разбира се ,че българи ме натопиха , докладваха -поетеси и чалги,турци и

българи от Дпс и Герб, но по времето на Кирчо стана, а по времето на Боко

разсипаха дъщеря ми.

Значи....НЯМА ПРОМЯНА ИМА ПОДМЯНА!

С Бойко Борисов , Доган и Пеевски имаме лична работа ... пипнаха ми детето

,това не се прощава,но това не означава,че Кирчо е по-различен!

 

Не искам да чувам за политици , за партии!!!!!!!!!!!

 

Само ми е чудно защо Цанов чак сега се отприщи...да говори за Кирил Петков?

 

Кукувид сатира

 

Линк към коментара
 Новините за Ковид бройките в България са фалшиви
 

"Бройките за Ковид болните в България са фалшиви и всеки ден редовно се лъже народа. Защо? Наскоро РЗИ-системата изплака, че броя от 10000 на ден е толкова висока, че те не смогвали да се обадят на всички заболели и да им дават необходивите допълнителни инструкции разяснения. Ами тогава питам аз защо не напуснат - след като нямат възможност и държавата не им плаща телефоните, защо не си подадат оставките, след като нямат възможност да вършат правилно и съвестно служебните си задължения.
И сега внимание в картинката уважаеми читатели. Броят на болните на ден в България от Омикрон, тоест няма никакъв делта вариант, е много повече от десет хиляди на ден. Иначе как бихте си обяснили, че една Франция редовно регистрира ежедневно по половин милион случаи новоозаразени. Нали разбирате абсурдната разлика в числата. Западът е изгорял, а Великата България е с много скромна заразяемост. Каква чест. Какво достойнство. Какви фалшиво напудрени новинки.
Колко сладко живеем живота си, в потна смрад, в лицемерие, в КГБейски псевдоистини, в един гланциран пудрен свят на баба Яга и Късчей начело на властта. Да не би някой да се страхува за рейтинга на властта. О, това е очевидно.
Защо системата не работи - рзи е една тотално остаряла бюрократична система от бабички, които вкарват данни на ексел, а внякои случаи дават отчети за изразходени перилни и стерилизиращи прапарати за нуждите на ведомството на компютри Правец. Нали разбирате, че те самите не са виновни, защото лабораториите в България като всяко нещо са лъжливи, колкото дявола не може да е. Как си представяте една лаборантка за 1000лв и дори подтях да обработи 1000 проби на ден - нали разбирате, че е възможна човешка грешка.
Уникално висок е броя на фаливо отрицателните тестове - къде заради политически поръчки и рейтинги да не се стресира населението, така и заради фактора човешка грешка, но не наВсе пак това са повече от година и половина стрес за тези служители. 
последно място мързел и недобросъвестност. Всичко живо в България лъже. Родината на лъжата е с нашите географски ширини.
Да не забравяме за родното тарикатско българско население - и то лъже и за майка си, и за баща си. Много селски субекти лъжат че са болни, пият ракии по кръчми, а болни и мазни женички пият кафе с приятелки и ги заразяват поголовно.
Обратно други невинни хора, които съвестно се самоизоолират в домовете си без да излизат, за да не си трупат грехове на душата, че са заразили и убили невинни съграждани, останат най-безотговорно нерегистрирани от рзи- тата. Е как искате тогава броя на новозаразените в новините да е верен. Той никога не е верен.
Дори трябва да има прогнозни резултати, но наглостта на медиите стига дотам да се задоволи с официалните резултати, за да не разсърди държавата, че допуска съмнение в отчетените резултати, няма значение как и кой, просто да се отклонят от официалната цифра и тези медии ще бъдат обвиинени в преиначаване на истината и създаване на смут.
Нима никой не е чувал понятието прогнозни резултати.
И можем ли да срамним стройната бюрократична система на Франция за отчитане на данните с нейната сродна сестрица от Балканите. Не, не можете да сравните двете системи.
Ако смятате, че сравнението с Франция е абсурдно, нека вземем съседна Гърция. Тя е с приблизително 11 милиона и отчита ръст на заболелите на ден от 25000 души. Къде е Киро на Кирия."

Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...