"Секира съм желязна стоманена "-музика,текст,поезия изпълнява Анита Христова Трифонова
- 165 прегледа
- 1 коментар
"Секира съм желязна стоманена "-
музика,текст,поезия
изпълнява Анита Христова Трифонова
.......................................
поезия A.H.T . sekirata-Прилагат ми се мутрински похвати?! Туркинята Копукова ще ме съдела,явно закъсала е за пари.Не само в интернета. https://www.vbox7.com/play:f91ab051f4 Не ме трийте по поръчкови герберо-депесарски жалби,а всичко срещу мен и семейството ми се правитече не виждате!Росица Копукова:"Искам да изразя особени благодарности на човека,който е съдействал да спрат профила на АнитаТрифонова в ютуб!Тя правела нов.Пак ще я светнат.Аз имам с нея по-сериозни занимания за незаконните й деяния и заплахите и те са задействани.Знам и миналото й.А тук вече тя да му мисли!"И какво ми е миналото? Не съм Герберски трол като Вас,нито да правя групички по сайтовете да гоня потребители преди това да ги тероря като вампир да ги изсмуквам и правя интриги, да лъжа? После да печеля от дела където пак организирате тези групички и посягате на най-милото-рожбата, явно Вие нямате такава, а и нямате съвест и срам! Вижте с какво се хвалите....типични мутрински и вампирски похвати!Това е публикация от Росица Копукова в ИНФОРМАЦИЯ · преди 12 часа 14 февруари 2022 Сподели Последователи1 https://www.vbox7.com/play:c78d372e8c един изчезнал мой клип...дори от компютъра ми ,ха,ха !Пускам жалби, всичко потъва ,изчезва, нямам отговори?!Нямам думи. Винаги мога да си повторя клиповете абсолютно без да гледам оригинала си. Профилът на sekirata в blog.bg пак е с бан-скрит,лишен от опции, нямам право да си сменям паролата,имела. blog.bg бил продаден на тюрките ли, с нов шеф ,със старите модератори.Ха, ха ...герберски тролове,гнусни мисирки: "NewRedDragon 7099 публикувано преди 1 час Херо Мустафа нареди да ти бъдат орязани опциите в блогбг. Така, че говори с нея." https://www.youtube.com/watch?v=3PfZX... sekirata Molia da buda chuta-Очаквам да пропеете и просвирите на пиано и акордеон, Вие, няколкото които яко ме мразите, да де, завиждате!Мразете щом с това се храните? РОЗОВА И БЯЛА СИ ОСТАВАМ И НЕ СЕ ПРЕДАВАМ. ГУБИТЕ. По принцип повтарям по няколко пъти един клип-изпълнение,защото са различни,нормалните го виждат.Пея каквото ми хареса и не е забранено, но за мен май е!?Музикален анализ под всеки мой клип ли да правя,че да видите разликите?!Ха! Долу Герб,Борисов и шайката му! ДПС, ВЪН ! И тези управляващи се изплашиха от чуждицата отвън,която ни нарежда всичко. ДА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ! Не можете МЕН да изплашите И с гадориите, които ми правите, И в youtube.Колкото до чалгарите,които реват от мен заради дъщеря ми Полина,която духовно убиха ще Ви кажа : Вие убихте и Денис Теофиков, и не само той...Вие сте тези които сега се вихрите и нищо не правите, крадете се помежду си, плачете от некадърност. https://www.vbox7.com/play:f45b5064a0 ПРОДАЖНИЦИ OT blog.bg ,СПРЕТЕ ДА МЕ ТРИЕТЕ НАЙ-СЕТНЕ, ДУПЕДАВЦИ НА ГЕРБ ДПС , БОРИСОВ, ПЕЕВСКИ,ГЕШЕВ,ДОГАН ? ИЗНУДВАЧИ,ПРЕДАТЕЛИ! ЩЕ ПУСКАМ ПОСТОВЕТЕ СИ КАТО ЛИЧНИ. РАЗГОВОР С BLOGBG много стана нещата ще подхвана НЯМАМЕ ПРАВО НИЩО ДА КАЧВАМЕ СРЕЩУ ТЕЗИ ДВЕ ПАРТИИ, ВСИЧКО ЗА ТЯХ Е ИЗТРИВАНО ,КОЕТО Е СРЕЩУ ТЯХ, КОЕТО СЕ КАЧВА И СРЕЩУ ТРОЛОВЕТЕ ИМ, НО ВСЕ ОЩЕ ИМА КЪДЕ ДА СИ ТЪРСИМ ПРАВАТА Zlobata niama pochiven den no vsichko se vrushta Какво е да си под крилото на Борисов,Пеевски и Гешев?! Мутрински похвати! Русия да изпрати в България военния си оркестър лесно ще ни окупира ,по-многочислен е от нашата армия!
ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ПЛЕВЕНСКИТЕ ДОНОСНИЦИ ДОНАСЯЩЕИ КЛЮКИ И ИНТРИГИ ЗА МЕН И СЕМ МИ НЯМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕ
АМАН ОТ КЛЮКАРИ И ДОНОСНИЦИ ПЛЕВЕНСКИ
ДА ВИ СЕ ВРЪЩА
НЕЩАТА СА СЪЩИТЕ...ОТ ПЛЕВЕН ДОНОСНИЦИТЕ, СПРЕТЕ СЕ ЩЕ ВИ ЖУЛНЕ СЪДБАТА
ЗАНИМАВАТЕ СЕ С ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ НА МЯСТО ТУК В ПЛЕВЕН И РЕКЕТ, ТОРМОЗ НА ЖЕНА С ДВЕ ДЕЦА...ЗНАЕТЕ КАКВО СЛЕДВА
ДОНАСЯТЕ НА ОНАЗИ КОЕ ВЯРНО КОЕ НЕ ....ВСИЧКО ИМА КРАЙ
И КОЙ ВИ Е КАЗАЛ...РАЗНИ, ЧЕ СЪМ СЕ ЗАВЪРНАЛА?
НАЛИ ЩЕ СЕ ИЗКАЛЯМ ОТ МРЪСОТИЯТА ТУК КОЯТО АДМИН ДОПУСКА!
НО ПРЕСТЪПНАТА ДЕЙНОСТ НЕ СЕ ПРОЩАВА
НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ГОСПОД
И ЗА ДОНОСНИЦИТЕ ПЛЕВЕНСКИ , РЕКЕТЬОРИ С МАШАТА ОНАЗИ ..
МАЙНАТА ТИ
ПОВТАРЯМ
ДАНО ВЛЕЗЕ В КАНЧЕТО ТИ ПРАЗНО
БАБИ, (ново)
утре ще посетя полицията и започвам нова офанзива срещу незаконните ти деяния, мила простакесо.
Изпратено: 08:58 От: rosiela