Премини към съдържанието

Бермудският триъгълник САЩ-НАТО-РУСИЯ" : Каква ще е съдбата на България ?"Дискусионен клуб" с водещ Велизар Енчев(28.01.2022)

от Анита Христова Трифонова,28.01.2022
  • 73 прегледа
  • 1 коментар

 

Бермудският триъгълник  САЩ-НАТО-РУСИЯ" : Каква ще е съдбата на България ?"Дискусионен клуб" с водещ Велизар Енчев(28.01.2022)

 

Театър ли е ? Госпожата пише,жалва се ужким от  Вас-управата на сайта , а всъщност моят блог се манипулира, стоят нейни постове в които ме нарича -проста и .т. н , и какво да си мисля? Търся напразно най-големите си постове, няма ги?

Продължава да обижда, докладвам...все тая?!

Ясна работа,нали?

В този блог има разни категории и аз ги спазвам.

Никъде не пише ,че трябва да качвам само стихове и разкази,че да има материал за взаимстване от тази,тези които най-много ги дразнят моите песни и политически постове-те няма как да се крадат...ха,ха ! Ами имам право да пускам в различни категории както и да редактирам,нали? А колкото до обидите ,този който употребява вулгаризми и цинизми излага себе си и сайта дори и целта да е да бъда прогонена ,да се засрамя,интересно от какво и от кого?Не налагам само поезия и не вземам чужди идеи,теми...цели изрази, за лични цели .Не участвам в никакви групички и не си разменям паролата с други потребители.

 

 не вярвайте  на медиите
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Хора,българи, Не разбирате ли,че България ще е място на войната между САЩ и Русия,войната ще се премести  от Украйна у нас?! САЩ го правят защото си мислят,че Путин ще ни щади ,но не е така.Само една война извън САЩ би спасила САЩ от пълен срив икономически и всякакъв,затова се борят да разпалят войната и то далече от самите тях

Препоръчани коментари

КоментариIP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...