Премини към съдържанието

Големите боклуци се озлобиха...от времето на Плевнелиев и Орешарски, а дали е валидно и за днес

от Анита Христова Трифонова,30.06.2022
  • 71 прегледа
  • 1 коментар


sekirata Golemite bokluci se ozlobiha ot vremeto na Plevneliev i Oresharski

 

 

 

30 юни 2022.,Плевен

Анита Христова Трифонова 

 

ТУК не се ли срамувате  да пускате гнусотии като тролове и анонични с по 20 профила?! Що за простащина?! Знае се  хонорара Ви.Тези парички са мръсни не Ви виждам.А ЗА ХАКЕРСТВАТА И МИЗЕРИИТЕ КОИТО СЕ ПРАВЯТ НА ТАКИВА КАТО МЕН ЩЕ СИ ОТГОВАРЯТЕ пред бога,  ЗНАЕТЕ КОИ СТЕ  НА ХОНОРАР И ТУК.

ПРЕДАТЕЛИТЕ БЪЛГАРИ СА..... И РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧАТ НЕЗАВИСИМО КЪДЕ ЩЕ СЕ КРИЯТ ПО СВЕТА .При това продължават и тук да пишат анонимно. Нима не съм от активните ПРИ ТОВА ОТКРИТА.

Напрежение в НС: Петков и Василев не се явиха на блиц контрол

 

Нинова: Кого ще подкрепим е само наша работа Това заяви тя от парламентарната трибуна

 

Борисов: Подкрепяме правителството за решението за руските дипломати

...ха ,ха и той се вре!

 

 

Определено в американското посолство не е 1 човек ,че еднолично е взето. Кой знае колко членове в американското посолство са го взели това решение...но едно е сигурно, не е на 1 човек.

 

Името на новия кандидат за министър-председател трябва да бъде обявено до минути от Кирил Петков във видеообръщение

 

 

 

Не по-малко бдителни трябва да сме срещу американските шпиони, защото от тях идват мизериите. Виж какво направиха в Украйна - докараха ги до война. Мерси от такива "съюзници"!

 

 

КАКВО ЗАБОГА ПЕЧЕЛИ БЪЛГАРИЯ с изгонването и скъсването на дипломатически отношения с РУСИЯ. Не некви общи приказки от кандаския клоун. ДАНС одавна стана помийна ЯМА.

 

 

Само като сметнеш колко руснаци пътуват до България и колко българи до Русия, колко руски инвестиции има у нас и колко наши в Русия, колко руско и съветско оборудване има тук и колко наше там... и ше ти се изясни картинката... Имали били много дипломати... Ми имат, щото имат интереси тука... Всички дипломати са половин шпиони и докладват на шефовете... По тая логика дай да изгоним и американските, щото и те не решават судокута по цел ден...

 

.....не знаехме, че... градинари, фризьори, чистачи, готвачи, шофьори и т.н. са дипломати. защо ни правите на индианци, бе индианци?

..това с реципрочността се изтърка преди още да е хванало дикиш!!! И само за справка питам какъв е персонала на турското или американското посолство например!? Или този палат на Козяк е пълен с въздух!? Ама верно ни хванахте за балъци...

 

ПО ТАЗИ ЛОГИКА ХАЙДЕ ДА ИЗГОНИМ АМЕРИКАНЦИТЕ, ЗАПАДНЯЦИТЕ, ТУРЦИТЕ ,ТА И В НС НАТРЕСЕНИ!

 

защо се навряхме там дето не ни е мястото

 

ЗАЩОТО СЕ ПРОДАВАМЕ

 

ВЪПРОСЪТ Е

 

ДАЛИ БЪЛГАРИ ПРОДАДОХА БЪЛГАРИ ИЛИ ТОВА СА ТУРЦИ,ЦИГАНИ, ТУРКИНИ,ЦИГАНКИ....И  В ИНТЕРНЕТА. ЗА ПАРИ ПЛЪЗНАЛИ.

 

Препоръчани коментари

КоментариIP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...