-
Нови клипчета
-
0Доброто и самият Бог от злобните и завистливи бяга
от: Анита Христова Трифонова · 22.05.2022 · 14 прегледа -
0"Каляска с два коня" -изпълнява Анита Христова Трифонова
от: Анита Христова Трифонова · 21.05.2022 · 25 прегледа
-
Последни коментари
-
"Ангел мой" -изпълнява Анита Христова Трифонова
от: Анита Христова Трифонова · 20.05.2022МАЛЪК АСТРОПАРАЛЕЛ, ЗА КОЙТО РАЗБИРА Публикация от Росица Копукова в хумор · преди 24 минути 5 прегледа Сподели Следвай1 ЕЛИСАВЕТА БАГРЯНА, РОДЕНА НА 16 АПРИЛ АНИТ ТРИФОНЕ - РОДЕНА НА 16 ЮНИ !!! -
Кой се мисли тук за съвършен?! Налага своето мнение и дава определения ,наставлява що е поезия,кой, ха ха?!
от: Анита Христова Трифонова · 19.05.2022От мисирката- лъжи ,цял кош лъжи...по мен и дъщеря ми.... хората ме познават и са ме виждали, ало, мисирке, свести се! А се чудя защо ли не се срамуваш? ЗАЩОТО СИ болна ,много ....! Защо ,дебелано , сте впрегнала хакери и разни там платени ....да трият всиЧко мое след като не било вярно,защо те е стрАх да видиш истината за себе си,защо те е срам да признаеш ,че си нечия маша,че нямаш собствено АЗ, ЧЕ ДОРИ ПРОДАВАШ ЧУВСТВАТА СИ В ЧУВАЛИ АМБАЛА -
Молитва
от: Анита Христова Трифонова · 19.05.2022Моята молитва -авторска песен на А.Х.Т. sekirata cekupama -
"А я съм нейде руйно вино пио" -изпълнява Анита Христова Трифонова
от: Анита Христова Трифонова · 19.05.2022Ти си ме чакала Извинявай щото любовта ти откраднах, Извинявай щото лювовта не ти давах, Защото си само истинската любов искала, Защото ти си ме обичала. Припев: А аз някъде руйно вино съм пил, А аз някъде с друга щастлив съм бил, А ти, а ти, Ти си ме чакала. Била си жена която умее да обича, И когато сълзата я боли и когато плаче. Била си жена която умее да чака, Оня човек когото обича. -
Кой се мисли тук за съвършен?! Налага своето мнение и дава определения ,наставлява що е поезия,кой, ха ха?!
от: Анита Христова Трифонова · 19.05.2022Копукова, дъщеря ми е красавица каквато никога не си била, немаш и такова дете ,никакво дете немаш,едно куче не отгледа,затова злобееш, нали? Не искаш истината в очите, е, ще я приемеш и още ,само чакай.... Защо не се лекува грешницата тлъста? Защо и днес мърсува със непрана фуста? Защо ли полудява и само вдига врява с интриги и лъжи , вулгаризми,брътвежи! Грях всеки има , но поквара и мерзко ,долно поведение те води ,драга, към забвение! на
-