Премини към съдържанието

За Европейския "Съюз", ПУТИН и Украйна-Планът на Путин за войната,планът на Америка Работи-Европа се руши

от А.Х.Т. sekirata cekupama,28.11.2022
  • 95 прегледа
  • 1 коментар

 Николай Дренчев РАЗБИ "Демократична Україна"


 Ивелин Първанов от Възраждане ВДИГНА НА КРАКА Народното събрание

 

шЗа Европейския "Съюз", ПУТИН и Украйна


 СИЛНИ ДУМИ за националната сигурност, изборите и корупцията-Полк. Николай Марков

 


 АМЕРИКАНСКИТЕ АГЕНТИ НА ВЛИЯНИЕ

ПЛАНЪТ НА ИНСТРУМЕНТА НА АМЕРИКА -НАТО!!!

220925085823-800x451.jpgПЛАНЪТ НА АМЕРИКА РАБОТИ:ЕВРОПА СЕ РУШИ

разядена е отвътре от предатели -според мен
 

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза в понеделник, че организацията засилва присъствието си от Балтийско до Черно море, за да изпрати съобщение "НАТО е тук"

Столтенберг: НЕ МОЖЕМ ДА ПОЗВОЛИМ НА ПУТИН ДА СПЕЧЕЛИ -
ами защото без войната ,войни   Америка  просто няма да  я има!

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза в понеделник, че организацията засилва присъствието си от Балтийско до Черно море, за да изпрати съобщение "НАТО е тук" като отговор на кризата в Украйна.
image
 

Говорейки на съвместна пресконференция в Букурещ с румънския президент Клаус Йоханис, Столтенберг благодари на лидера за продължаващата подкрепа на страната му за целите на НАТО, заявявайки, че руският президент Владимир Путин е подценил реакцията на Киев.

Той потвърди, че членовете са предоставили системи за противовъздушна отбрана за укрепване на украинската позиция на бойното поле след последните ужасяващи атаки.

 

 

Генералният секретар подчерта, че "не можем да позволим на Путин да победи", тъй като победата на Русия ще насърчи други авторитарни лидери по целия свят, превръщайки света в "по-опасно място за всички"

Ха, ха ...инструментът на Америка -НАТО не можели да позволят на Путин да спечелидефакто си признават че Украинци изобщо не водят войната не се бият с руси , а сащ и Западна Европа водят войната с Русия на украинска територия.
Нагрост и агресия, лакомия за чужди територии и богатства,що ли си не стоят зад океана , ами щото трялва да правтя войни извън Америка и да крадат,грабят...Изроди!
Кои са те да позволяват, то има и Бог той види и ще се види накрая кой какво на кого ще позволи.Наистина се имат за Велики, те тази по-млада държава от България  и пърна с чернилка и чуждица, кви американци са, ха ,мелези!

 

ПЛАНЪТ НА ПУТИН ЗА КРАЙ НА ВОЙНАТА В УКРАЙНА
 


уау


 


 
А.Х.Т.  sekirata cekupama  Две авторски песни за ПУТИН 

Препоръчани коментари

Коментари

Европа я продадоха управниците и ,така като и нас ни  продадоха

на чуждицата.

Америка за мен не е нация ..,но са хитри,пълна е вс чернилка и всякакви,престъпници, убийци, агресори..а турили статуя на СВОБОДАТА..ХА, РЕЗИЛ!КОЙ ИМ ВЯРВА, КАТО ГИ ГЛЕДАМЕ КАК ПО ЦЯЛ СВЯТ ШАТРЯТ И ПРАВЯТ ВОЙНИ И ГРАБЯТ НАРОДИ.

Линк към коментара


IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...