Премини към съдържанието

Господ Бог на небу а на земљи РУССИЈА! Песма о Путину (песня о Путине, гусле) - Радован Шојић

от А.Х.Т. sekirata cekupama,28.11.2022
  • 109 прегледа
  • 0 коментара

Господ Бог на небу а на земљи РУССИЈА!

 

 ПЛАНЪТ НА ПУТИН ЗА КРАЙ НА ВОЙНАТА В УКРАЙНА
  За Европейския "Съюз", ПУТИН и Украйна

 Николай Дренчев РАЗБИ "Демократична Україна"


 Ивелин Първанов от Възраждане ВДИГНА НА КРАКА Народното събрание СИЛНИ ДУМИ за националната сигурност, изборите и корупцията-Полк. Николай Марков

 


 АМЕРИКАНСКИТЕ АГЕНТИ НА ВЛИЯНИЕ

ПЛАНЪТ НА ИНСТРУМЕНТА НА АМЕРИКА -НАТО!!!

220925085823-800x451.jpgПЛАНЪТ НА АМЕРИКА РАБОТИ:ЕВРОПА СЕ РУШИ

разядена е отвътре от предатели -според мен
 

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза в понеделник, че организацията засилва присъствието си от Балтийско до Черно море, за да изпрати съобщение "НАТО е тук"

Столтенберг: НЕ МОЖЕМ ДА ПОЗВОЛИМ НА ПУТИН ДА СПЕЧЕЛИ -
ами защото без войната ,войни   Америка  просто няма да  я има!

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза в понеделник, че организацията засилва присъствието си от Балтийско до Черно море, за да изпрати съобщение "НАТО е тук" като отговор на кризата в Украйна.
image
 

Говорейки на съвместна пресконференция в Букурещ с румънския президент Клаус Йоханис, Столтенберг благодари на лидера за продължаващата подкрепа на страната му за целите на НАТО, заявявайки, че руският президент Владимир Путин е подценил реакцията на Киев.

Той потвърди, че членовете са предоставили системи за противовъздушна отбрана за укрепване на украинската позиция на бойното поле след последните ужасяващи атаки.

 

 

Генералният секретар подчерта, че "не можем да позволим на Путин да победи", тъй като победата на Русия ще насърчи други авторитарни лидери по целия свят, превръщайки света в "по-опасно място за всички"

Ха, ха ...инструментът на Америка -НАТО не можели да позволят на Путин да спечелидефакто си признават че Украинци изобщо не водят войната не се бият с руси , а сащ и Западна Европа водят войната с Русия на украинска територия.
Нагрост и агресия, лакомия за чужди територии и богатства,що ли си не стоят зад океана , ами щото трялва да правтя войни извън Америка и да крадат,грабят...Изроди!
Кои са те да позволяват, то има и Бог той види и ще се види накрая кой какво на кого ще позволи.Наистина се имат за Велики, те тази по-млада държава от България  и пърна с чернилка и чуждица, кви американци са, ха ,мелези!


 


 
А.Х.Т.  sekirata cekupama  Две авторски песни за ПУТИН 

 

 

 

 

 

 

 

 

Песма о Путину (песня о Путине, гусле) - Радован Шојић
 Песма о Путину (песня о Путине, гусле) - Радован Шојић

Господ Бог на небу а на земљи РУССИЈА!
 

Препоръчани коментари

Коментари

Все още няма коментари.IP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...