Премини към съдържанието

Извънредно положение - Баце нанка 2020 (official audio)

от А.Х.Т. sekirata cekupama, 7.12.2022
  • 285 прегледа
  • 1 коментар

Извънредно положение - Баце нанка / Izvunresno polijenie - Bace nanka, 2020 (OFFICIAL AUDIO)

images?q=tbn:ANd9GcSWAQjwxOWmm7Thl5MuWMS

Мисирката плаче,тъжи,где е missana да я утеши!?

Той се крие с други профили сред нощ броди в мои профили!

 

"СЛЕДОБЕДЕН ПОЕТИЧЕН РЕЛАКС"-СВИНЩИНИ НА МАКС! 

 

 

316318427_469929238560046_26578478480990UIO[47702_n.jpg

 

"ЕДНО НЕОСЪЩЕСТВЕНО САФАРИ"


 

едно незадоволено симеоновско  магаре..хи ,хи 

 

 -КОЙ ТИ ПОЗВОЛЯВА ДА МИ ТРИЕШ ПОСТОВЕТЕ БЕ, МАГАРИЦО?!

 

Няма съвременна поезия, има драскачи  и дават мило и драго за някакви си книжки,мислят че се овековечават...Голям смях!  Мое мнение Е ТОВА  И сайтовете са мястото да изказвам моите мнения в мои блогове,а това че на някой не му изнася от самопровъзгласилите се "творци" си е тяхен проблем.

Вземете един стих на Ботев или Вазов и сравнете с който и да е от тези на днешните писарушки, много личи ,БАЛКАН РАЗЛИКАТА  ако искаш да видиш истината.ДНЕШНИТЕ НЯМАТ ЧУВСТВО НАЙ-ВЕЧЕ,НИТО СМИСЪЛ, ЕДИН ХАОС И СЛОЖНИ ДУМИ ПОВЕЧЕТО ВСИЧКО Е ДЕКЛАРАТИВНО.И като кажеш нещо ти скачат ,че не сме разбирали от истинска поезия..брей, ами за кого я пишат нали уж за нас да я разбираме,ЗНАЧИ Е НЕРАЗБИРАЕМА-ОТ ТУК ТАМ СБИРАНО И ДЕКЛАРИРАНО

Чудя се на такава нагЛости  нахалство, фишкане ,нима е само за бизнеса им,той Ботев се епребивал да ходи по селата да си продава стиховете..!!!!!!

 

Стига си плюла по хората , ами си пий хапчетата,де да бях само аз,всичките хора по така от тебе ти криви, щото  си самотница зарината в купища амбалаж!

 

Документира есента, а това не е художествен стих,не е поезия, но ти преча,защото не ти мълча.

Нима мислиш ,че другите не виждат истината ,просто не им се занимава с теб ,не искат врагове, неприятности с теб интригантката  .Скандалите и игричките ти един ден ще ти излезнат през носа.

ПО БЪЛГАРИЯ
 
Де що има невидяно-
трябва да го видя,
нещо да е преживяно,
в спомен да го сдипля.
 
Есента,макар и гола,
още си е тука,
не е вече пъстропола,
но студ не пропука.
 
Още е за път възможна,
тиха и примамна,
топличка, недъждоносна,
мила и забавна.
 
По България ще тръгна
рано през ноември,
ей така, да я обгърна
със очи безмерни.
 
Има време да зимувам
в светлата си стая,
а сега ще отпътувам,
дето и не зная.
 
 
14 ноември 2022г., София
Росица КОПУКОВА
 

изтеглен файл (3).jpg

1587880680_8_xm.jpg

ip.jpg

 

България е стояла 500 години под турско робство не, защото не е могла да се освободи . А защото 90% от българите са предатели.

"И после се питаме защо сексолог ни пращат за посланик украинците-без никаква дипломатическа практика и без ден на държавна позиция

Че в България, а и при съюзниците ни аршините са според случая, или по скоро според тоягата  се знае отдавна. Все пак е необходимо и малко достойнство, малко себеуважение.

 

От няколко дни български журналист Грозев пред всеки микрофон обяснява , че еневинен и , че невинен ще си отиде "убит с чук" -по вероятно с чук и сърп:)

Поде се кампания за защитата му

-привикват руския посланик за обяснение

-европейският ни парламентарист ще постави въпроса пред парламента на съюза

-топ-журналистката Ангелинка сърцераздирателно събира коалиция от политици, държавници, журналисти за спасяването на Грозев.

Да бъде спасен? От какво по точно? Нито е обвинен, нито е международно търсен и преследван. Търсен е за разпит по криминално дело по което тече предварително производство-5 месец. Русия не екстрадира руски граждани, следователно не може да изисква екстрадация и на граждани от други държави. На практика Грозев е предупреден, че оказал се на руска , или подконтролна на Русия територия има риск да бъде задържан, разпитан  и  при достатъчно основания съден.

И обърнете внимание-Грозев е търсен за разпит след 5 месечно следствие  и ако е търсен като съучастник, то като такъв е посочен от арестуваните по делото.

Смешно е да се твърди, че е търсен заради негови статии за Навални и малаайзиския Боинг. То тогава трябва да са издирвани хиляди журналисти писали по тези теми.

Не искам да бъда разбран погрешно. Ако който и да е българин бъде обвиняван без да има отношение към криминален акт, то трябва да бъде защитаван със всички сили от българските власти-преди всичко съдебни . И не виждам нищо страша Грозев , с адвокат онлайн да отговори на въпросите на следовател Това е правилната реакциа, а не "мамо с чук ме гонят" Така мисля аз, който има известна правна култура-поне прехранвам се от години и с арбитраж. 

Лично аз, нямаше да реагирам на сагата с Грозев, ако българските власти бяха реагирали адекватно с откровеното пиратско блокиране на два български кораба от украински подразделения. Месеци български моряци  бяха държани в изключително тежки условия-без храна, топлина, медицинско обслужване , без никаква причина  Да чухте тогава устата Ангелинка, да чухте МвНР да привиква посланик, да излезе с нота. Да чухте една дума на благодарност към освободилите ги бойци от ДЛНР ? Не , няколко души начело с канадския Кирчо се изпедепцаха за снимка при завръщането им  и толкоз

И още един път да сравним. Издирват българин за разпит-ако се отзове ще го питат, ако не  и ако реши съдът , че е виновен, ще го осъдят задочно и с това нещата ще приключат.

На практика му казват, че е нежелан  Ние за този коректно-правен акт дигаме шум до небето. А мълчим като обекти на гинекологията за пиратски акт срещу два екипажа на наши търговски кораби и моралното им и физическо малтертиране-глад, без  лекарства, лекар, отопление...

А България знаеше как се защитава българин и България. Спомняме си реакцията на българските власти в делото срещу Сергей Антонов. Тогава имахме и съюзници. СССР, а и други страни от соцлагера застанаха до нас и откровено заплашиха италианците, че ще прекъснат в голяма степен търговските си отношения с Италия...и делото бе прекратено

А днес...днес акредитивни писма връчва сексолог какво да пратят на политици и журналисти , занимаващи се с най-древната професия?"

-------------------------------------------------

Е ,то в нашето НС колко Нар. Представителя има , които са обявени за издирване от САЩ по закона Магнитски.Това пречи ли им да пращат оръжие в Украйна заедно с Посланичката на САЩ Мустафата?Ако САЩ поискат, ще предадем ли Бойко на янките или не?Баце определено има нужда от почивка !
Пенсия, Деде !.ква пенция ,с тия острови около Гърция и банки по тех ,пълни с кюлчета............требва да е полезен на народа ,да ръководи мъдро......та сички да го стигнат по имане......

България ще се излага заради неуспял шпионин на малобританците ли ?  Ами , евалла ! Евалла , слуги на Турция и Саш ! Тиквата трепери от американците !Изоставиха го господарите и той се паникьоса!Tози нагъл престъпник Мутра се опитва да се изчисти от лошото име като използва популистко говорене и забележете много точно, там където има слабост в държавата.ГЕРБ, които построиха Турски поток и дадоха на Путин ключа, за да нападне Украйна, сега мимикрират като евроатлантици и са първа жичка с позиция за защита на Христо Грозев====
Ей мутро проста, ми няма да мине . Гешев падне ли, заедно с кликата престъпници отивате на съд.
Бас че Баце първи ще изприпка с букет и бъклица да среща руснаците на Путин.

 

 

 

 

 

 

Извънредно положение - Баце нанка / Izvunresno polijenie - Bace nanka, 2020

 

 

Препоръчани коментари

КоментариIP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...