-
Нови клипчета
-
0"Забрави за мен" -изпълнява Анита Христова Трифонова
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 4.06.2023 · 23 прегледа -
1Компромати, подкупи и записи: Свидетел беше арестуван, преди да проговори пред медиите
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 4.06.2023 · 35 прегледа
-
Последни коментари
-
Валентин Вацев: Борисов ще приключи политическата си кариера с къща в елитната "Рубльовка"
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 5.06.2023ЩО ЛИ НОЩЕМ ДЕЖУРИШ,ДЕНЯТ НЕ ТИ ЛИ СТИГА,МИЖИТУРКО..ТРИЖ ПЪТИ СЕ ОПИТА,СЕКИРАТА НЕ МОЖ ОПЛИТА Иван Бакалов -никой няма полза от премахването на Гешев, който не е засегнал интересите на мафията, мутрите -
Компромати, подкупи и записи: Свидетел беше арестуван, преди да проговори пред медиите
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 5.06.2023Иван Бакалов -никой няма полза от премахването на Гешев, който не е засегнал интересите на мафията, мутрите .......а кой има полза от премахването на една старица и от интернета? Това са дребни мишки , техничари и недоказали се творци-драскачи,болни на тема -ЧУЖДОТО! Та тази дори не спи , дежури в нета нощ и ден ,троли ,трие...всякакви правила нарушава, но се маже на чуждицата, защото самата тя НЕ Е БЪЛГАРКА! Аз ли съм му крива на някой си,че са го "прогонили"били от България -
Злобата човешка не е на Господ грешка
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 5.06.2023БЪРЗО, АКУРАТНО И БЕЗПОЩАДНО – „ГРУЗИНСКИ ВАРИАНТ“. И понеже няма, както ВИНАГИ, кой да го направи на тази територия – кочина – последен вариант: „МЕЧ“! Един по един. Един по един. Елиминирани. И с една карта „МЕЧ“ на гърдите след като са проснати на паважа. И тая работа могат да я свършат шепа Мъже и жени – мъже. Ама пусто, тука само РАЯ! И МИШКИ. Аре, останете си със здраве. Веселина Томова -
Всички знаехме за връзката на Бойко Борисов с Борислава Йовчева - Дуци Симонович пред Сашо Диков
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 4.06.2023Само преврат и революция, но това е невъзможно в "Булгаристан", народ зомбиран ,страхлив!!!!!!! Ако това което става у нас СЕГА, СТАВА НЯКЪДЕ ПО СВЕТА,КЪДЕТО И ДА Е -НС ДА Е ОПРАЗНЕНО И НА ТОПЛО ДА СА ВСИЧКИ-най-малкото. -
Канят ме, мамо, на тежка сватба
от: А.Х.Т. sekirata cekupama · 4.06.2023А.Х.Т . sekirata Ptica biala А.Х.Т . sekirata Sedem beli konia
-