Премини към съдържанието

Вицове и смях

от А.Х.Т. sekirata cekupama, 6.02.2023
  • 169 прегледа
  • 1 коментар

13260_45bb4305.512x512.jpg

A380_welcome.jpg?itok=iLKytcqN

 

ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПЪТНИЧЕСКИ САМОЛЕТИ 380 ЛЕТИ ПРЕЗ АТЛАНТИКА

 

"Един от най-големите пътнически самолети - Airbus 380 лети през Атлантика. Скоростта му е постоянна - 850 км/ч на 10 000 метра височина, когато внезапно се появява Eurofighter летящ с Mach 2 (2х скоростта на звука).

Пилотът на изтребителя намалява скоростта, лети до Еърбъса и поздравява пилота на пътническия самолет по радиото: „Еърбъс, скучен полет, нали? Сега виж това!“

Той обръща изтребителя по гръб, ускорява, пробива звуковата бариера, издига се бързо до шеметна височина и след това се спуска почти до морското равнище в спиращо дъха гмуркане. Приближава се обратно до еърбъса и пита: "Е, как беше това?"

Пилотът на Airbus отговаря: "Много впечатляващо, но сега вижте това!"

Пилотът на изтребителя наблюдава Airbus, но нищо не се случва. Продължава да лети със същата скорост. След 15 минути пилотът на Airbus пита по радиото: „Е, това как беше?"

Объркан, пилотът на военния самолет пита: "Какво направи?"

Пилотът на AirBus се смее и казва: „Станах, протегнах краката си, отидох до задната част на самолета за да ползвам тоалетната, след което си взех чаша кафе и сладкиш с шоколадов крем.“

Поуката на историята е: когато си млад, скоростта и адреналинът изглеждат страхотни. Но когато остарееш и помъдреш, научаваш, че комфортът и спокойствието са по-важни.

Това се нарича S.O.S. (Slower-Older-Smarter): По-бавен, по-стар и по-мъдър.

Посвещавам го на всичките ми набори и по-възрастни приятели ~ време е да намалим темпото и да се насладим на оставащата част от пътуването. "

 

Автор - неизвестен (от ФБ)


И МАЛКО СМЯХ ОТ МЕНЕ-
 Вицове и смях

Препоръчани коментари

КоментариIP.Board Videos by DevFuse
×
×
  • Добави ново...