В България ще се проведе първото ELECTRO MOBILITY EXPO 2018

4
475
През септември в София ще видим цялата гама от иновации в сектора на автомобилите и новите концепции за мобилност

 През септември в София ще се проведе първото международно специализирано изложение ELECTRO MOBILITY EXPO 2018. Под надслов „Предизвикай бъдещето!“ експозицията ще представи концепциите за нова мобилност и достиженията на автомобилните производители в разработването и налагането на автомобили с алтернативно задвижване, тягови батерии, решения за зареждане, развитие на зарядна инфраструктура и други компоненти, които оформят транспорта на бъдещето.

Изложението ще се състои на 11-12 септември 2018 г. зала 4 на Интер Експо Център, под патронажа на министъра на околната среда и водите Нено Димов.

Мотото „Предизвикай бъдещето“ е както пожелание, така и обещание. Новата платформа ще бъде двигател на диалога и иновациите. Тези които обхващат глобалните перспективни за развитието на автомобилната индустрия и бъдещето на мобилността. Водещи производители и експерти ще обменят идеи и информация. Те ще представят и ще разработват съвместно устойчиви концепции за интегриране на умните технологии и възобновяемите енергийни източници в областите транспорт, логистика, инфраструктура, промишлено производство, чист въздух, умни мрежи, умни градове.

Със свои разработки на изложението ще присъстват също институти за научна и развойна дейност, университети, специализирани училища по транспорт, иноватори, участници в национални и европейски изследователски програми в сектора.

„Естествено очите ни са вперени в автомобилите с електрическо задвижване, природен газ, водородните клетки, хибридните двигатели. Но тази индустрия ще повлияе върху развитието на иновационния процес, върху трансформацията на транспорта, устойчивото екологосъобразно енергоснабдяване и опазването на околната среда. Всичко това е част от индустрията на бъдещето, чиято трансформация вече започна“, каза Димитрина Христева, ръководител на проекта.

ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 включва 2-дневна специализирана изложба, еднодневна интегрирана конферентна сесия, тест драйв и демонстрации. „Този формат ще ни позволи да привлечем максимално широка обща и специализирана аудитория от потребители на чисти и модерни автомобили и транспортни услуги“, подчертават още организаторите.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Славянски гювеч
Славянски гювеч

Това на гей прайда ли ще го правят? Айде, стига, моля ви се. Всеки знае, че електромобилите и въобще модерността е война с Русия, защото Русия е БОГАТА на полезни изкопаеми. Няма да се хванем! Скапани джендъри!

Dave
Dave

Като е богата на полезни изкопаеми върви там, нали и ти си изкопаемо. На нас остави електрическите коли пък ти се занимавай с изкопаемите сменяй малса и наливай петрол за милиони рубли. Само да не забравиш да спреш да ползваш интернет и компютри, те са измислени от американците. хахаха

ХР исто
ХР исто

то гювеча си е достра трол

Aymaliev
Aymaliev

Който е чувал името на „Нено Димов“ знае да не си губи времето със събития под патронажа на този ЛЪЖЕЦ. #SavePirin