Електрическият модел на Harley-Davidson LiveWire прекосява 13 хил. мили в над 13 държави

Сериалът “Дългият път нагоре” (Long Way Up), който тръгва официално на 18 септември е с участието на Юън Макгрегър

2
462

Продукцията, част от която беше представена от Apple TV+, представя събирането на двама приятели след близо десетилетна пауза от последното им лудо приключение на две колела по света. Освен основно действащо лице, Юън Макрегър е и продуцент, заедно с Чарли Бурман.

„Long Way Up“ е нова оригинална поредица, която следва предишните приключения на Юън и Чарли в епизодите на „Long Way Round“ и „Long Way Down“. Сериите, които ще се излъчват 1 път седмично, проследяват събирането на двама луди приятели след близо десетилетно прекъсване от последното им общо приключение на две колела.

Този път планът е амбициозен – обхваща 13 000 мили за 100 дни през 16 граници и 13 страни, започвайки от град Ушуая в Аржентина, докато се потапят в екзотични и спиращи дъха пейзажи в Южна и Централна Америка, в най-предизвикателната им експедиция до момента. Това се случва „на гърба“ на уникалните електрически мотоциклети Harley-Davidson LiveWire, които насочват вниманието и към посланието за опазването на планетата.

LiveWire е вълнуващ електрически мотоциклет, който изтласква границите на производителност, технология и дизайн в света на двете колела. Той е с въздействащ дизайн, изцяло ново двуколесно преживяване, светкавично ускорение, остро поведение, качествени материали и пълен набор от електронни системи в помощ на водача.

5 5 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари