Новият PEUGEOT 508 спечели наградата за дизайн на Automotive News Europe

0
859
Пиер-Пол Матей, Директор Дизайн на новия PEUGEOT 508, прие наградата за дизайн за 2018 г. Eurostar Design за работата си по изцяло новия седан на PEUGEOT

Всяка година Automotive News Europe отличава хора, които са създали особено иновативен продукт в автомобилния сектор. Журито на Automotive News Europe награди работата на Пиер-Пол Матей и неговия екип от дизайнери по новия PEUGEOT 508.

То аплодира дръзките решения в дизайна, които ясно се разграничават от конвенционалните елементи, характерни за външния вид и стила на седаните от сегмент D. Решението да се създаде по-къс модел от предишното поколение и да се използва технология за врати без рамки, което намалява пътния просвет в сравнение с основните му съперници в сегмента, му придава специално присъствие и стойка. Това са само някои от тайните зад характера на новия Peugeot 508.

Освен пропорциите на автомобила журито оцени и интериорния дизайн, подчертавайки неговата оригиналност. Новият PEUGEOT 508 е оборудван с най-новата версия на PEUGEOT i-Cockpit, която запазва ключовите му компоненти, а именно компактен волан, голям 10-инчов капацитивен сензорен екран и цифров дисплей на нивото на очите с висока резолюция и възможност за персонализация.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари