Проверете историята на вашия автомобил безплатно с VIN-Info

27
9909
Компанията VIN-Info предлага услуга в помощ на собствениците и купувачите на автомобили втора ръка, която предоставя справка за историята на превозното средство. Подобна услуга е особено полезна на пазари като българския, където покупката на коли втора употреба представлява значителен процент.

VIN-Info обявява кампания за безплатно използване на услугата с промо кода JNUBLF, който трябва да бъде въведен при поръчката на справката на сайта VIN-Info.com .

„За нас е важно да се противопоставим на нечестните практики от страна на продавачите на автомобили втора употреба и затова предоставяме промо код, благодарение на който можете да проверите историята на превозното средство напълно безплатно на нашия сайт VIN-Info.com . Нашата компания иска да допринесе за подобряване на качеството на предлаганите автомобили на вторичния пазар в България и да подобри информираността на купувачите им“, каза Agnieszka Celejowska, експерт във VIN-Info.

Потребителите трябва да имат предвид, че кодът ще работи определен брой пъти, докато стойността му се изчерпи. Така най-скоро използвалите го ще имат предимство.

Защо историята е важна?

Търговците на употребявани коли често прикриват истинската история на превозното средство. Това е разбираемо предвид техния интерес, защото най-големи печалби се реализират след фалшифициране на пробега или ремонт на катастрофирало МПС. Ако купувачът не знае истината, превозното средство може да бъде продадено на много завишена цена, което увеличава печалбата на продавача.

Впоследствие, неподозиращият купувач е изложен на риск от големи разходи, а което е още по-лошо, безопасността му, както и на останалите участници в движението, може да бъде сериозно застрашена. Много от автомобилите, претърпели сериозен инцидент, могат да не оцелеят при нова катастрофа и да не защитят в достатъчна степен водача и пътниците.

Лесна проверка на историята по VIN

За проверка на портала на VIN-Info.com е достатъчен само VIN номера на превозното средство, с който може да бъде проследена цялата му история. След въвеждането му в полето, потребителят получава информация за това какви данни фигурират в историята, още преди да се заяви подробната справка. Така например, веднага става ясно дали МПС-то има регистрирани инциденти или налични снимки от предишни години.

След заявяването на подробен отчет с промо кода JNUBLF на сайта VIN-Info.com, ще се изведе пълната история на превозното средство с подробности за: инциденти на пътя, наводнения, тотални щети, показания на километража, брой предишни собственици, регистрирани отваряния на въздушните възглавници, резултати от инспекции за отработените газове, сервизни записи и използване със специално предназначение – таксита, коли под наем и др.

С данните от тази справка лесно може да бъде преговаряно за цената на автомобила.

27
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
23 Коментари
4 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
John
John

Безплатно друг път

kkk
kkk

Трябва да въведеш кода за отстъпка, който е в статията 😉 Ама от одеве върти едни гевреци и уж доклада е готов пък го няма….

Жеко
Жеко

Въвеждам го и ми излиза „Твърде ниска отстъпка: 0.20“
иначе ми искат 4лв., явно тоя код е за 20ст. 🙂

asdasdd
asdasdd

Не работи с този код!

Умерен Ретроград
Умерен Ретроград

Падението е пълно.

ГОШО БУДАЛАТА
ГОШО БУДАЛАТА

Поредната Ви лъжа,остъпката е само 0,20 ст. ,а ми иска за историята 25 лв!Шарлатанска работа!

bai hui
bai hui

Това някаква еб@вка ли е !? Нищо не става с този“промо“ код !!!!

the professor
the professor

не е безплатно… пък има вероятност да платиш и нищо да не изкара…
струва ми се, че това е поредната платена реклама, но замаскирана като статия

анонимен
анонимен

По скоро поредното българско изобретение, което видиш ли не работи ИЗОБЩО. Но да бъдем реалисти. Едни 10-20 хиляди могат да се откраднат от БГ населението.

Илия
Илия

Колкото и да платиш като няма инфо за твоята кола, нищо няма да научиш! Информацията от сайта е от сервизи в западна Европа, които имат достъп до бази данни за произведените и продадени автомобили. А като се продадат в източна Европа идва краят на данните, защото няма кой да ги обновява.

Petkov
Petkov

Код за отстъпка:

Твърде ниска отстъпка: 0.20

Капитализъм
Капитализъм

Време е на Ганьо да спре да купува боклуци втора ръка, да запретне ръкави, да си седне на д-то и да си изработи добавена стойност за да си купи нова кола.

Клон
Клон

Няма нищо за старата ми барака. Само година на първа регистрация. Тва и аз го знаех.