Mitsubishi Eclipse Cross и GT-PHEV Concept с престижната награда GOOD DESIGN

2
598
Два от най-новите модела на Mitsubishi Motors – Eclipse Cross и концептуалният GT-PHEV – получиха наградата GOOD DESIGN, присъждана от експертите от Chicago Athenaeum

Наградите са доказателство за успешната нова дизайнерска философия на Mitsubishi Motors. Тя навлиза с фейслифта на Outlander, няколко концептуални автомобила и изцяло новия Eclipse Cross.

Наградите GOOD DESIGN са част от най-старата и престижна глобална програма за отличие и иновация в дизайна. Учредени са от Чикагския музей за архитектура и дизайн. Те открояват както най-добрите продукти, така и най-прогресивните лидери в индустрията. Създават и популяризират тенденциите в съвременния дизайн и производство.

GOOD DESIGN наградите са учредени в Чикаго през 1950 г. от легендите в областта на архитектурата и дизайна – Едгар Кауфман, ДжейР., Ееро Сааринен и Чарлз и Рей Еймс.
2018 Eclipse Cross

“За нас е чест да получим такова признание за усилената си работа и то от толкова престижна организация,” каза Цунехиро Кунимото, вицепрезидент на отдел Дизайн в Mitsubishi Motors. “Eclipse Cross е първият автомобил от нов вид, подчинен на нашата нова дизайнерска философия, а GT-PHEV Concept илюстрира посоката, в която тази философия ще изгражда следващите поколения Mitsubishi Motors SUV-та.”

Eclipse Cross е симбиоза от купе с остри черти и динамична SUV мобилност. Притежава отличителните почерк, технологии и увереност при шофиране на Mitsubishi Motors. Забележителният DYNAMIC SHIELD дизайн на предницата, е допълнително оформен от черната централна решетка с хром акценти. Дизайнът на задната част се откроява с високо разположената линия на стоп светлините, която разделя задното стъкло на две части.

Концептуалният Mitsubishi GT-PHEV, който за първи път видяхме на Автосалона в Париж през 2016 г., също е разработен с последните дизайнерски решения, както и с всички технологични подобрения на бранда.

Цялостната визия на Mitsubishi GT-PHEV говори за “ground tourer”, със солидно и интелигентно излъчване.

GT-PHEV не е автомобил в производство. Ясна е обаче индикацията за развитието на дизайнерския език на Mitsubishi Motors в близкото бъдеще,” каза Кунимото. “Надявам се, че нашето старание и отдаденост на работата ще продължават да бъдат разпознавани и признавани.”

 

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
BayHoyКольо Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Кольо
Кольо

Гуд дизайн за тухла с повишено челно съпротивления. Мамма миа. Накъде отива тое свят.

BayHoy
BayHoy

Да ме извинявате, ама това червеното копира 1:1 моделите на Lada – Vesta и Xray. А тоя белия кирпич даже не искам да го коментирам. Боже какво доживяхме – японци да имитират руски коли…….