Renault ZOE ще превозва безплатно всички желаещи пътници от Летище София за една седмица

1
1233
Renault затвърждава ангажимента си към околната среда като осигурява безплатен трансфер на всички пристигащи пътници от летище София от 24-ти до 30-и юни.

Инициативата е организирана по повод края на Българското председателство на Съвета на Европейския Съюз, към което Renault България беше партньор в рамките на шест месеца заедно със Societe Generale и Schneider Electric.

Електрическите автомобили са позиционирани на Летище София, Терминал 2 и ще превозват всички пристигащи гости до желани от тях дестинации в рамките на град София. Пътниците ще имат възможността да се запознаят с най-продавания електрически автомобил в Европа и да се възползват от безплатен трансфер с нулеви СО2 емисии само срещу записване на специално гише на летището.

От старта на Българското председателство на Съвета на Европейския Съюз през януари тази година Renault ZOE превозва делегатите от категория B и C със 100% електрическа флота. 15-те електромобила са осъществили над 2200 трансфера и са изминали общо над 78 000 км за периода на партньорството.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Име Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Име
Име

ска, ско, ски и тн мисля, че се пишат с малка буква, ако иска Господ да е в основата