Няма как да не помните представянето на Tesla Cybertruck през ноември. И по-точно засечката с бронираното стъкло, което се строши по време на живата демонстрация. Компанията показа чувство за хумор и пусна забавна тениска по повода.

Тя се нарича „Cybertruck Bulletproof Tee” (Бронирана тениска Cybertruck). Сайтът на компанията сочи, че е вдъхновена именно от гореспоменатия инцидент.

Графиката на дрехата показва счупено стъкло отпред и логото на Cybertruck отзад. Цената на тениската е $45 и доставките ще се случат до 2 седмици.

Припомняме, че Tesla посочи като предимство на Cybertruck, че стъклата на колата са бронирани и, че колата е изработена, за да доставя най-високо ниво на издръжливост и защита за пасажерите.

Когато изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск и водещият дизайнер Franz von Holzhausen тестваха издръжливостта на возилото на сцената, нещата излязоха извън контрол. Вторият замери стъклото на колата със сребърна метална топка и то се строши на парчета без проблем.

„О, боже. Е, може би това беше малко по-силно от нужното“, пошегува се тогава Мъск.

Това обаче не намали истерията около Cybertruck. Мъск сподели в Туитър в края на Ноември, че дни след премиерата, компанията е получила предварителни поръчки за 250 хиляди бройки. Стартовата цена на пикапа е $39 900.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Палустиниец
Палустиниец

Не се шегувам…
Определено трябва да се направи отделен раздел Мъзк.
Това постоянно набиване на неговите глупости направо е дразнещо

U4en
U4en

40 хилки за жипката и още 2 -3 хилки за една дограмичка да си туриш, да подмениш китайските стъкла – офрета мечта.

Радо
Радо

Още един убитник с ‘жипка’ хаха!

TNT
TNT

„Вторият замери стъклото на колата със сребърна метална топка и то се строши на парчета…“

чак пък на парчета, просто имаше две вдлъбнатини.