2.4 C
София

Volvo променя своя логотип

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Някои по-внимателни интернет потребители забелязаха обновения логотип на Volvo в официалните страници на компанията в социалните мрежи Facebook, Instagram и Twitter. По всичко личи, че шведският автомобилен производител опростява своето лого в съответствие с днешните тенденции в графичния дизайн, в който няма сложни и обемни елементи.

Новият логотип все още не е официално представен, а промяната засега се вижда само в отделните сайтове на Volvo. Но въпреки това, като се има предвид, че информацията бе съобщена от Jalopnik, която има директни отношения с Volvo, и дори потвърди че това е наистина новото лого на шведската компания, може да се каже, че новият логотип ще започне да се използва от Volvo още в началото на следващата година.

Обновеният логотип е изцяло плосък. Както преди това е кръг със стрелка която сочи нагоре от горния десен ъгъл. Това изображение присъства на най първия автомобил на Volvo – моделът ÖV 4 от 1927 година. Това е античният символ на желязото, както и римският символ на Бога Марс. Новото лого ще се появи във всички отдели на шведската компания, включително и при леките и товарните автомобили, на автобусите и дори на морските съдове. Всяко лого ще има различен цвят, за да може различните видове транспорт да се различават един от друг.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Ревю на рутера TP-Link Archer C64: клас AC1200 с гигабитови портове

Брандът TP-Link отдавна е добре позната на нашия пазар, което не е изненадващо, тъй като компанията е един от най-големите производители на мрежово оборудване....

Подобни новини