„Анонимните“: НАСА скоро ще разкрие доказателства за извънземен живот

18
3121

Наскоро появило се видео от неизвестна страна, твърдяща, че е свързана с „Анонимните“ предупреждава, че НАСА скоро ще изнесе данни за извънземен живот, предава Daily Mail. Във видеото са използвани откъси от конспиративния сайт Ancient Code.

IBTimes припомня, че видеото идва скоро след откритието на десетки нови екзопланети от страна на НАСА. 10 от тях са с големината на нашата планета и е възможно да са подходящи за живот.

Видеото цитира и думите на Томас Цюрбукен, който през април беше изслушан пред Конгреса на САЩ за звездните открития и теории.

„Вземайки предвид всички различни дейности и мисии, които специфично търсят извънземен живот, ние сме близо до осъществяването на най-дълбоките, безпрецедентни открития в историята“, заяви той по време на речта си.

„Анонимните“ не са единствените в последно време, които говорят за възможни новини във връзка с извънземен живот. Наскоро известен астроном сподели, че е възможно да открием до 10-15 години микробиологична извънземна форма на живот. През май тази година, американското правителство захрани привържениците на теориите на конспирациите с анонса за засилване на усилията си за звездни войни, макар и да подчертаха, че не се готвят за посрещането на злите роднини на Алф, а са насочени към възможни провокации от страна на други космически сили, като Китай и Русия.

18
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
11 Коментари
7 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
мишмаш
мишмаш

Извънземни нема.

Гадьо
Гадьо

От Икару по-дълбоко нема! 🙂

ufo
ufo

Водата е една от най-фундаменталните молекули на Земята и въпреки това учените едва в последните години започват да осъзнават колко странно е това вещество. Конкретният случай: изследователи са открили, че водата съществува не в една, а в две отделни течни фази, всяка от които с големи разлики в структурата и плътността. Използвайки рентгенови лъчи за изучаване на H2O в безпрецедентни детайли, физици от Стокхолмския университет в Швеция предоставиха доказателства, че течната вода, която познаваме и обичаме, не е само едно състояние, а всъщност е флуктоация между две форми – с висока и ниска плътност. „Новите резултати дават много силна подкрепа… Виж още »

ufo
ufo

Изследователи, работещи в Федералния политехнически университет на Лозана – École Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL) успешно оспориха основен закон, ограничаващ физиката на съхраняване на електромагнитна енергия през последните 100 години. Този пробив, който изследователите са публикували в списание Science, дава възможност на физици и инженери да разработват технологии, които разчитат на резонансни и вълноводни системи. Първоначално формулиран през 1914 г., основният принцип, известен като реципрочност Лоренц, поставя обратно пропорционална връзка между продължителността на времевата вълна, която може да се съхранява в честотната лента (или диапазона на честотите, предавани в даден сигнал) на резонансни или вълноводни системи – за да може… Виж още »

dkmi
dkmi

Освен да донесат някой извънземен вирус, който да ни е_е мамата на всичките друго няма да направят.

Azhen
Azhen

Наистина ли го мислиш или просто нямаш умствен капацитет който да си представи какво би станало със световния ред ако или когато официално ни обяват че Извънземните са тук ? Сегашните религии ще се изпарят и на тяхно място ще се появат нови но не и преди да има много кръвопролития ! Едно такова събитие като нищо може да бележи началото на ново броене на години или пък пълно обединяване на света , няма държави , няма правителство няма граници , всички сме Земляни.Само си представи какво би станало ако най-големите учени на света се обединят и започнат да умуват… Виж още »

Azhen
Azhen

Има една друга работа която е по-лоша… това са фалшиви новини целящи в паниката да прикрият краха на световната економика за който се говори отдавна , балона е близо да се пропука… Петрола вече не е незаменим , масово автопроизводителите се ориентират към хибриди или дори напълно електрически автомобили , големите мегаполиси налагат забрави за дизелови двигатели. Ерата на петрола и на двигателя с вътрешно горене е към края си , много семейства които стоят в правителството в сянка ще им се разклати позицията.Фед ще спре да съществува и Китай ще си поиска външния дълг , смятайте че Американците са… Виж още »

babati
babati

Това от, което трябва да се тревожим е, на какво са готови САЩ това да не се случи.

Калин
Калин

Пичове, „извънземен живот“  включва _и_ едноклетъчни огранизми. Само в Слънчевата система има поне 7 места, където може да има подобни организми.
Да не останете разочаровани накрая 😀 😀 😀

Калинка
Калинка

Да не останеш ти 😀 😀 😀

Анонимен
Анонимен

Истинските анонимни, никога не са се занимавали с пускането на глупости с цел дезинформиране на народонаселението. На истинските анонимни целта е по-скоро точно обратната, да разясняват скрито-покритото в действията на политиците и въобще власт имащите, както и на корпорациите, особено на това, което нанася вреди на обикновените хора. Преводачът определено не си е направил труда да преведе заглавието на клипа в Ютюб. Което е: „NASA е на път да обяви откриването на интелигентен извънземен живот“ Въобще, терминът „интелигентен“, не е използуван нито един път в статията на български език?! Понеже интелигентен живот в капиталистическите страни няма, а доказателствата за такъв… Виж още »

ak47
ak47

Така наречените анонимни и наса са едно и също, бе другари със промити мозъци. Които пускат точно такива „новини“.

Azhen
Azhen

Не са , но не са и тези които бяха преди 4-5 години.Макар че кои са били те изобщо ? Ние всички можем да се наречем така.

MIC
MIC

Космическо разкриване – Посланието към човечеството

https://www.vbox7.com/play:e877d88092

ИЗТРИЙТЕ ФАЛШИВАТА НОВИНА
ИЗТРИЙТЕ ФАЛШИВАТА НОВИНА

Това е фалшива новина, проверявайте си източниците, ставате за смях.

Azhen
Azhen

Днес по-рано НАСА опроверга изказването на хактивистката група „Анонимните“ че ще прави голямо изявление за живот извън земята.
Или НАСА прикрива нещо много усилено или Анонимните просто си търсят популярност и гледания на канала им в youtube а по-вероятно е че дори това не са те а някой се вози на вълната на конспирациите под тяхно име.

Анонимния
Анонимния

Правя си и аз един канал Anon40 и почвам да ръся простотии, че да изкарам някой лев 😉