„Анонимните“: НАСА скоро ще разкрие доказателства за извънземен живот

18
3207

Наскоро появило се видео от неизвестна страна, твърдяща, че е свързана с „Анонимните“ предупреждава, че НАСА скоро ще изнесе данни за извънземен живот, предава Daily Mail. Във видеото са използвани откъси от конспиративния сайт Ancient Code.

IBTimes припомня, че видеото идва скоро след откритието на десетки нови екзопланети от страна на НАСА. 10 от тях са с големината на нашата планета и е възможно да са подходящи за живот.

Видеото цитира и думите на Томас Цюрбукен, който през април беше изслушан пред Конгреса на САЩ за звездните открития и теории.

„Вземайки предвид всички различни дейности и мисии, които специфично търсят извънземен живот, ние сме близо до осъществяването на най-дълбоките, безпрецедентни открития в историята“, заяви той по време на речта си.

„Анонимните“ не са единствените в последно време, които говорят за възможни новини във връзка с извънземен живот. Наскоро известен астроном сподели, че е възможно да открием до 10-15 години микробиологична извънземна форма на живот. През май тази година, американското правителство захрани привържениците на теориите на конспирациите с анонса за засилване на усилията си за звездни войни, макар и да подчертаха, че не се готвят за посрещането на злите роднини на Алф, а са насочени към възможни провокации от страна на други космически сили, като Китай и Русия.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
18 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари