Априлската разпродажба на Godeal24 – Windows 10 само за $7,59!

0
705

Може да не ви се вярва, но вече е месец април. Наскоро празнувахме настъпването на първа пролет и сега потребителите с нетърпение очакват най-новия софтуер, за да актуализират своите компютри възможно най-евтино.

По време на голямата априлска разпродажба на онлайн магазина Godeal24, могат с много голяма отстъпка да бъдат закупени продуктови ключове за най-необходимия за ежедневната работа софтуер – операционната система Windows, както и някой от най-полезните и широко разпространение пакети, какъвто е например Microsoft Office. Ако възнамерявате да направите ъпдейт на своята компютърна система, ние предлагаме най-новия и най-подходящия софтуер при изключително ниски цени, което ви дава възможност да спестите наистина сериозни суми. Можете да получите и допълнителна отстъпка, ако използвате предлаганите от нас електронни купони с кодове.

Основна промоционална оферта

Удобната и стабилна работа от разстояние изисква добра поддръжка на софтуера и на операционната система. Използвайте съответния код, за да получите една наистина голяма отстъпка.

Windows 10 на половин цена

Код на електронния купон: SGO50

Godeal24 ви предоставя безопасен и икономически много изгоден начин да получите оригинален софтуер за новия си компютър, както и да обновите старите си версии на Windows 10, които вече не се поддържат от Microsoft.

Windows 10 Home 32/64-bit CD-Key – $8.16

Windows 10 Home 32/64-bit 2 PCs CD-Key – $13.57

Windows Server 2019 Standard CD-Key – $16.06

Предложения за софтуерни комплекти

Код на електронния купон: SGO62

Допълнителни предложения с 55% отстъпка

Код на електронния купон: SGO55

Ако търсите софтуер за домашна, учебна и професионална употреба, следните продукти са много подходящи и се предлагат при съвсем ниски цени:

Процесът на закупуване на нашите продукти е съвсем лесен. Имате възможност да изберете най-различни начини за заплащане, като доставката разбира се, е безплатна. Всички представени тук промоционални цени и специални отстъпки, които са изброени по-горе, са ограничени във времето и важат само до изчерпване на наличностите и ако искате да обновите и надградите вашия софтуер, побързайте и със сигурност ще намерите нещо подходящо в нашата нова промоционална кампания.

Как да платим чрез PayPal?

Можете да използвате платежната система PayPal по следния начин:

  • Отидете на програмния прозорец за разплащане и продължете като гост (или си създайте акаунт)
  • Можете по подразбиране да използвате опцията Cwalletco от раздела „Информация за разплащането“ (Payment Information), а там кликнете върху бутона за продължаване.

Отидете на „Преглед на поръчката“ (Order Review) в програмния прозорец за плащане и кликнете върху бутона „Направи поръчка“ (Place Order).

Кликнете върху „Избор на начин за плащане“ (Choose Payment Method), а след това кликнете върху „Обработване на поръчката“ (Process Order).

Ще излезе екран с различните опции за разплащане, откъдето вече можете да използвате PayPal или кредитна карта (също чрез PayPal).

От GoDeal24.com можете да очаквате само възможно най-добрите услуги. Малко след като направите поръчката, продуктовия ключ бързо ще пристигне във вид на имейл във вашата електронна поща. Ако възникнат каквито и да било проблеми или имате някакви въпроси, нашият екип за обслужване на клиенти е винаги на разположение и ще се радва да ви помогне с думи и дела. Можете да изпратите имейл на адрес: [email protected], където да споделите проблема, с който сте се сблъскали.