Вземете антивирусен софтуер на половин цена плюс безплатен продуктов ключ за Windows 10 Pro

0
1650

В днешния дигитален свят зловредният софтуер, малуерът и кибератаките са навсякъде. Отминаха дните, когато имаше само няколко компютърни вируса. Съвременните мощни компютърни зарази, като рансъмуера, шпионския софтуер, кейлогърите и различните нови форми на злонамерен код се превърнаха в сериозен проблем за хората и бизнеса.

В днешният цифрово свързан свят е необходимо в реално време да бъдат откривани неизвестните и злонамерените файлове, а компютърните системи надеждно да бъдат защитени от вредния малуер и съвременния вредоносен код.

По време на своята пролетна промоция онлайн магазинът BZfuture предлага продуктов ключ за антивирусната програма на Mcafee само за 15,76. Едновременно с това можете безплатно да получите и продуктовия ключ за операционната система Windows 10 Pro на Microsoft. Просто купете който и да е антивирусен софтуер от промоционалната страница на BZfuture, за да получите и двата ключа, с помощта на които можете да инсталирате операционна система на вашия компютър и едновременно с това да я защитите.

Как става закупуването (примерът е с антивируса на McAfee)

  • Посетете страницата с продажби на продуктови ключове на магазина BZfuture и изберете софтуера, който искате да вземете
  • Създайте си акаунт в BZfuture, но можете да се логнете и директно от социалните мрежи
  • Във вуртуалната количка добавете избрания софтуерен продукт и продуктовия ключ на Windows 10 Pro OEM
  • Вижте че цената на Windows 10 Pro OEM е $0,0. Потвърдете поръчката
  • Начини за плащане: PayPal, FasterPay, PayPal, Mint или Alipay кредитна карта. Изберете предпочитаната от вас опция и потвърдете
  • След плащането получавате продуктовите ключове директно в електронната си поща

Можете да активирате току що инсталираната Windows 10 или да промените лиценза от Home на Professional по следния начин: Settings-> System-> Information-> Change product key или Upgrade Windows version и оттам – Change product key (промяна на продуктовия ключ).

Не пропускайте възможността да си вземете много евтини антивирусни програми и подарък във вид на продуктов ключ за операционната система Windows 10 Pro. Побързайте, броят на ключовете за активиране на Windows са ограничени – Направете си един подарък!

Ако имате някакви въпроси или възникнали проблеми преди или след закупуването на продукта от уеб сайта на BZfuture, можете да се свържете с техническата поддръжка чрез чат системата или чрез имейл на адрес [email protected] Нашите специалисти работят в режим 27/7.

 


Платено съобщение