Вземете Office 2019 на цена $55,27: някои функции, които е добре да знаете

12
1158

В Office 2019 ще намерите нови инструменти за чертане, писане и редактиране, за съставяне на графики и още много нови особености.

1Вмъкване на иконки в Microsoft Office

Новият офис пакет предлага лесното вмъкване на иконки и векторни SVG изображения в документите, таблиците, имейлите и презентациите. След като са поставени, те могат да бъдат завъртани, оцветявани и мащабирани, без загуба на качеството.

2Превод на текста от един език в друг

Възможността за превеждане е вградена във Word, Excel, OneNote и PowerPoint. От Office Store може да се вземе добавка и за Outlook.

3Вижте файловете, които другите са споделили с вас

След като сте поканени за съвместна работа върху документ, той автоматично се показва в списъка „Споделен (Shared) или „Споделен с мен“ (Shared with Me) списък. Office показва най-актуалните релевантни споделени файлове в горната част на списъка.

4Линейни уравнения с UnicodeMath и LaTeX формат във Word

За да вмъкнете уравнение чрез клавиатурата, просто натиснете ALT+ = и след това въведете самото уравнение.

Можете да вмъквате допълнителни символи с помощта на Math AutoCorrect. Математически уравнения могат да се въвеждат чрез клавиатурата и чрез комбинация от ключови думи. Нов момент е, че може да се използва LaTeX синтаксиса.

5Рисуване и чертане с помощта на сензорни дисплеи

Това е възможност за устройства със сензорни екрани, позволяваща да се рисува и пише с пръст, стилус и мишка.

6Проблемите с достъпността се оправят само с един клик

Преди да изпратите имейл или решите да споделите документ или електронна таблица, кликнете върху иконката за проверка на четимостта (Accessibility Checker). Тази функция дава възможност за намиране и оправяне на проблемите с достъпността. По този начин може да се провери, дали съдържанието на документа е достъпно за четене и редактиране от всички.

Искате ли да вземете новия Office 2019 Professional Plus?

Office 2019 Professional Plus е наистина най-добрият офис пакет, но лицензите с които се предлага са твърде скъпи. Но има редица по-евтини алтернативи, предлагани в различните неофициални канали. Един от тях е интернет магазинът GoodOffer2.

GoodOffer24.com е съвсем нов тип онлайн площадка, специализирана в продажбите на софтуерни лицензи при невероятно ниски цени и с рекордно бърза доставка. Освен разнообразни игри, магазинът предлага и голямо разнообразие от продуктови ключове за разнообразен софтуер.

Магазинът предлага специална оферта за читателите на Kaldata. Това е кодът Gokaka15off за 15% отстъпка, който важи за цялата категория софтуерни продукти:

Как се пазарува от GoodOffer24.com

Пазаруването от GoodOffer24 няма как да бъде по-лесно и честно казано, дори не са необходими допълнителни обяснения. Но ако имате съмнения, ето един кратък пример за закупуването на Microsoft Office 2019 Professional Plus с използването на кода за отстъпка Gokaka15of.

Първо, кликнете върху бутона Add to Cart в страницата с избрания продукт.

Второ, в страницата за пазаруване кликнете върху бутона Apply Discount Code и въведете кода за отстъпка kaka15off в полето. Потвърдете въведения код чрез Apply Discount бутона и отстъпката автоматично ще се приспадне от първоначалната цена на продукта:

Остава само да се кликне върху Proceed To Checkout. След като си изберете най-удобния начин за плащане, трябва да въведете някои основни атрибути на плащането и да потвърдите поръчката. Поръчката ще бъде незабавно обработена и след получаването на плащането ще получите имейл с продукта, който сте поръчали. Наистина бързо и лесно.

А сега опитайте сами и вижте колко бързо става всичко в GoodOffer24! Не изпускайте тази възможност. Кодът за отстъпка важи ограничено време и е добре да го използвате, за да икономисате малко пари.

Можете да изпращате своите имейли на адрес info@goodoffer24.com, където ще получите всякакъв вид техническа помощ. Нашият екип от специалисти веднага ще ви помогне.


Платено съобщение

12
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
7 Отговори на коментарите
10 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
11 Автори на коментарите
AxOxWimowehpix3lхммм...LTSC Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
kingdi
kingdi

крайно време беше

Halev Nishbar
Halev Nishbar

За?

LTSC
LTSC

Глупости… 😀

Умерен Ретроград
Умерен Ретроград

пеесе и пет кинта за ползване на майкрософт офис ми се вижда твърде много.
А пък за пиратски лиценз пари да се дават ми се вижда безумно.

Тралала
Тралала

Не е пиратски! Изтегляш си инсталацията на Офис пакета от сайта на МС, активирам си ключовете и си използвам без притеснение. Цените са повече от приемливи. По-добрият вариант от този да си насера компютъра с кракове и подобни. Лично изпробвано!

Джуджи
Джуджи

Да знаеш пиратски е .Аз и от замунда го тегля и го използвам без притеснение , както и уиндоус и каквото си искам.НО нямам фактура за закупен софтуер и особенно ако си фирма си изгорял.Много лесно се проверява , звъниш в майкрософт България(говорят на български) и питаш дали може с този леценз и после сподели да знаеме.

pix3l
pix3l

Аз като си купувам неща от интернет, не маркирам чекбокса за фактура и хората не ми пращат… значи съм ги откраднал тези неща, така ли? 😀

Ива
Ива

Пиратски, ама е като купен от Майкрософт, няма крак и вируси

LTSC
LTSC

Аааа без тия, LibreOffice е безплатна и не отстъпва по нищо..на всичкото отгоре работи и под Уиндоус.

Wimoweh
Wimoweh

Отстъпва по доста неща. Даже тук там се застъпват.

хммм...
хммм...

От MS Office 97 до момента съм видял само ЕДНА нова и полезна функция при реална работа – новият .*X формат (.DOCX, .XLSX), който представлява компресиран със ZIP XML файл. Така че при нужда може да бъде отворен и редактиран с всеки текстов редактор. При положение, че за MS Office 2003 има пакет, позволяващ поддръжката на новите .*X формати, следващите ъпдейти според моето скромно мнение са напълно безполезни.

AxOx
AxOx

От версия 2016 доколкото ми е известно офис ще зависи от интернет.
Имаше също статия, че инсталационния пакет ще заваси от Интернет.
За тези който са го инсталирали моля да споделят дали има офлайн инсталация.