Големи великденски отстъпки: Windows 10 за $12,14, Office 2016 за $30,07 и Office 2019 за $56,74

12
1241

Отново идват празници и Големият Великденски лов започна! А ако искате да спестите малко пари, определено е време да се огледате и потърсите най-изгодните цени!

Съвременният модерен свят има специфични изисквания и на практика е невъзможен без компютри. Наличието на най-новите софтуерни инструменти за повишаване на продуктивността, както и добрата операционна система улесняват ежедневната работа. През последните месеци закупуването на продуктови ключове и лицензи за Windows 10 и Office непрекъснато расте, особено на фона на бума в онлайн пазаруването.

И така, къде са най-достъпните цени? Нека посетим GoodOffer24.com, нашият магазин номер едно за оригинални продуктови ключове за софтуера на Microsoft – магазинът, който предлага най-добрата промоция за Великден.

GoodOffer24 предлага най-добрата промоция за Великден – до 20% отстъпка за всички софтуерни продукти. Просто използвайте кода за отстъпка JGO24EASTER и вземете май-новото и най-доброто от Microsoft при изключително достъпна цена.

Нека да разгледаме, какво предлага GoodOffer24 за Великден:

1. 20% отстъпка с използването на електронния купон с код JGO24EASTER, който важи за най-популярния софтуер на Microsoft. Ето кои са най-добрите оферти към днешен ден:

2. 30% отстъпка при използването на електронния купон с код JGO24OFFICE2019, който важи и за Microsoft Office 2019:

Защо GoodOffer24?

GoodOffer24.com е много бързо развиваща се платформа за софтуерни лицензи, продуктови ключове, включително за игри и карти за игрите – всичко това при страхотна и атрактивна цена. С над десет години опит и изключително добри отзиви отзиви от потребителите, GoodOffer24 продължава да блести с най-конкурентните цени на пазара.

Лесни покупки и лесно плащане

Пазаруването в GoodOffer24.com е съвсем лесно. Малко след като поръчате, получавате продукта в своята електронна поща, като не е необходимо да чакате дни за пристигането на куриер. Освен това, множете да избирате различни начини на плащане, като например PayPal (препоръчва се) или с кредитна карта. И накрая, но не на последно място, ако имате каквито и да било въпроси, клиентската поддръжка веднага ще ви даде бърз и подробен отговор.

Какво още чакате? Хвърлете един бърз поглед на този сайт. Със сигурност ще намерите нещо, което ще ви заинтересува, при това на възможно най-атрактивна цена.


Платено съобщение

12
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
10 Коментари
2 Отговори на коментарите
10 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
11 Автори на коментарите
Аманасдасдwindows е боклукПламенKalHa Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Орлин
Орлин

няма да спрете с тез глупави оферти.

Satoshi Nakamoto
Satoshi Nakamoto

Купувам 20 веднага.
С кой да се пазаря за 99% отстъпка? Като за пиратски софтуер….

Христо
Христо

Това са пиратски ключове. В ибей са по 3 долара. Не прави чест на Калдата да рекламира пиратски софтуер.

YourMaster
YourMaster

Чест не, но пари им прави.

Ратнемок
Ратнемок

Хайде народее, пресни яйца за Великден от щастливи кокошки, отглеждани на открито и свободно, само по 20ст. бройката, а за най-малките и послушните – корекомски!

KAL Data
KAL Data

Сами ли си гоните потребителите? за 5$ от тези мошнници?

KalHa
KalHa

Защо изтрихте коментара с линка към ГДБОП?

Пламен
Пламен

Аз минах на Manjaro и повече за Windows не искам и да чувам.

windows е боклук
windows е боклук

Много добре си направил, сега ще видиш колко по-бърз и колко по малко ще ти се товари компютъра.

windows е боклук
windows е боклук

Дори те да ми дават пари да използвам тази тъпа операционна система която за нищо не става пак няма да я използвам.

асдасд
асдасд

Ето го „лицензният“ офис пакет, който продават. Дадоха ми акаунт с е-маил в някакво си vip2016.online, до което нямам достъп. Този мейл се ползва за достъп до акаунта, с предварително генерирана парола, която при първо логване задължително се сменя. Достъп до мейла @vip2016.online – НЯМА! И тъй като това е лиценз за сруденти, а аз отдавна не съм студент – направете сметка доколко е валиден…. а ако сте студент – можете да си го изискате от университета, и е безплатен. Office 365 A1 Plus for students Flow for Office 365 PowerApps for Office 365 Microsoft Azure Active Directory Rights Microsoft… Виж още »

Аман
Аман

Много завиждачи тука бре! Като не ползвате тая OS за къв чеп четете статията? Ама това е българския Ганьо, все да оплюе, все да накаже и да се изкаже. Ключовете си работят, а съм купил поне дузина за домашни потребители и няма никакъв проблем с тях. Всичко си работи от години. За бизнес клиенти не са подходящи.