Голяма великденска разпродажба – купете Office 2016 или 2019 Pro и вземете Windows 10 Pro безплатно!

0
1929

Великден е вече съвсем близко. Ако твърде много си се охарчили през месец март, великденските разпродажби предлагат една отлична възможност вече да започнете да спестявате от различните софтуерни продукти. Сега е може би най-подходящото време на годината за закупуване на конкретен хардуерен компонент или за надстройка на компютърната система.

Операционната система Windows 10 Professional предлага най-добра производителност при десктоп компютрите при най-добра цена. Ако досега по някаква причина сте избягвали да преминете към Windows 10 Pro, сега е идеалната възможност да го направите, тъй като интернет магазинът GoDeal24 стартира своята голяма великденска разпродажба, по време на която предлага изключително ниски цени за продуктовите ключове за Windows 10 Pro, Windows 10 Home и другите версии на Windows 10, както и пакети с най-разнообразен софтуер при рекордно ниски цени.

Професионалистите, които имат нужда от най-новите MS Office и Windows 10 едновременно, този път имат късмет. Ако сега си закупите продуктов ключ за офис продукт, можете да вземете някои от версиите на Windows съвършено безплатно. Това е специално великденско намаление, което е ограничено във времето, като и продуктовите ключове са със лимитиран брой.

Специално великденско предложение: купете един продукт и вземете втори напълно безплатно

Godeal24.com е една от най-големите и надеждни онлайн платформи, продаваща продуктови ключове с ненадминато ниски цени и бърза доставка директно в електронната поща. Специално по случай Великден Godeal24 стартира своята голяма великденска разпродажба, в рамките на която предлага 55% отстъпка.

55% отстъпка за операционната система на Microsoft: кодът е SGO50

И още, отстъпка от 50% за следните продукти с използването на кода SGO50

Допълнителни предложения с отстъпка 55% – кодът е SGO55

Пазаруването в Godeal24 е съвсем лесно. Малко след поръчката получавате e-mail със съответния продуктов ключ, като не се налага да чакате цели дни. В случай че имате някакви въпроси, нашият екип за обслужване на клиенти ще се радва да ви предостави необходимата помощ 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Всички описания на проблеми и всякакъв вид въпроси можете да изпращате във вид на имейл на адрес [email protected].

Пожелаваме ви добре да се забавлявате с най-новите версии на Windows и на Office и ви пожелаваме честит Великден и успешен пролетен сезон!


Платено съобщение