Голяма изненада от магазина MMORC.COM: продуктов ключ за Windows 10 Pro – $9,94, за Office 2016 Pro – $23,39 и за Office 2019 Pro – $39,02

0
636

MMORC.COM е онлайн магазин за игри и софтуер, който предлага и продуктови ключове за различни програмни продукти, игри и платформи за игри, включително Steam, XBOX, Play station и т.н. Магазинът предлага и евтини продуктови плючове за Windows 10 Pro и Office 2019 Pro. Цените са наистина много приятни за потребителите, а доставката е безплатна и бърза, понеже се осъществява чрез електронната поща.

Продуктите на MMORC.COM се предлагат в техния официален интернет портал, като при сегашната промоция отстъпката е 35% при използването на кода KAF35.

Отстъпка от 58% може да се получи с използването на кода KAEF58 за следните продукти:

Отстъпка от 46% може да се получи с използването на кода KAF46 за следните продукти:

Не забравяте да използвате и електронния купон с код KAF35, за да получите допълните отстъпка от 35% за следните продукти:

И накрая, MMORC.COM поддържа разплащане чрез PayPal и оттам можете да си възстановите сумата, ако имате някакъв проблем с покупката. Ако имате въпроси по отношение продуктите и услугите на MMORC.COM, свържете се с техническата поддръжка чрез електронната поща [email protected]


Платено съобщение