Голяма лятна промоция: Windows 10 за $8,88 и MS Office 2019 на половин цена!

0
1302

Интернет магазинът Keysworlds.com стартира своята специална промоция „Най-голямата лятна разпродажба„, при която можете да ползвате 50% отстъпка от цената на продуктовите ключове за всички предлагани версии на MS Office, както и 38% отстъпка за другия софтуер, включително и Windows 10.

Новата промоция „Най-голямата лятна разпродажба“ дава огромни отстъпки на и така ниските цени на продуктовите ключове за всякакъв софтуер. Подобни цени на програмните продукти не мога да се намерят никъде в Глобалната мрежа и затова е добре да направите своя избор още днес, преди промоцията да приключи и преди всички продуктови ключове да бъдат продадени.

 

Допълнителна 42% отстъпка за Windows 10 при използване на електронния купон с кода KWS42. Тази щура промоция ще важи само една седмица.

Няма операционна система като Windows 10. Това е най-универсалната ОС, която Microsoft е създавал досега и която има поддръжка, която е далече от това, което се дава за един персонален компютър.

Специална 50% отстъпка за различните версии на Microsoft Office

Можете да направите ъпдейт, за да осъществявате безпроблемна работа с различни данни и да използвате най-новите функции на Microsoft Office пакета. А с промоцията на Keysworlds.com „Отново в училище“ спестете огромните 50% от цената на продуктовите ключове на Microsoft Office. Просто използвайте кода KWS50 по време на плащането и вземете необходимия продуктов ключ на половин цена.

Моля обърнете внимание, че голямата промоция на Keysworlds.com се провежда в момента, докато четете това.  Затова ви препоръчваме да си вземете необходимите продуктови ключове и да използвате кодовете от електронните купони, за да избегнете разочарованието, когато тези страхотни предложения се изчерпят.

Имате въпроси?

Екипът на Keysworlds.com е винаги на линия независимо дали преди или след поръчката. Ако имате нужда от помощ или е възникнал някакъв проблем, просто ни пратете имейл до [email protected] и ние ще се погрижим. Поръчайте още днес, за да се възползвате от тези невероятно ниски цени и специални предложения, които се използват и от клиенти от световна класа.


Платено съобщение