Есенна промоция на GoodOffer24: Windows 10 Pro за $11,38 и Office 2016 Pro за $28,19

0
1137

Считано от операционната система Windows до Office пакетите Microsoft е водещият разработчик на софтуер за персоналните компютри и предоставя всички необходими софтуерни инструменти и ресурси, необходими в ежедневната работа. Ако имате нужда от от нов Windows или Office за вашите лични или бизнес компютри, GoodOffer24 е точно решението, което търсите.

Есенна промоция: спестете до 25% при закупуването на Windows 10, Office 2016 и още много други.

Осигурете си възможно най-високата производителност и гъвкавост с най-добрия софтуер на Microsoft. Радвайте се на изключително евтините продуктови ключове на GoodOffer24. предлагани в рамките на есенната продажба.

Това не е всичко и за да можете да спестите още повече GoodOffer24 предлага допълнителна 25% отстъпка за всички софтуерни продукти при използването на специалния код JGAU25! Всичко, което трябва да направите е да го въведете при закупуването и да видите как цените падат като есенни листа от дърветата:

ЕСЕННАТА ПРОМОЦИЯ: можете да спестите още повече от закупуването на продуктовите ключове за Office 2019, дори и ако е включен в съвместен софтуерен пакет – отстъпката достига до 30%.

А ако търсите и предпочитате да работите само с най-новия софтуер на Microsoft, GoodOffer24 предлага още по-големи отстъпки за всички софтуерни комплекти, в които е включен Office 2019. Просто използвайте промоционалния код JGAU30 при закупуването на съответните продуктови ключове и веднага ще получите 30% отстъпка от и така невероятно ниските цени:

Кой е GoodOffer24

GoodOffer24 е онлайн платформа за онлайн продажби, която значително се различава от всички други с изключително конкурентните си цени. С течение на годините този онлайн магазин се превърна в едно от най-популярните явления сред потребителската аудитория и сред компютърните експерти със своите продуктови ключове за софтуера на Microsoft, включително Windows 10, Office 2016, Office 2019 и още много други. Магазинът се наложи на пазара с предлаганите рекордно ниски цени, с надеждните си услуги и бързата доставка на продуктите по електронната поща.

За да се убедите в това, можете да разгледате уеб страницата в Trustpilot, където веднага се вижда мгого добрата обратна връзка с клиентите от целия свят

Лесно пазаруване, удобно плащане

Пазаруването в GoodOffer24 е дори по-лесно от това в другите интернет магазини. Малко след приключването на поръчката получавате имейл с продуктовия ключ или ключове за избрания продукт, като не се налага да чакате дни. А ако имате някакви въпроси, техническата поддръжка работи 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата през цялата година.

Гаранции

GoodOffer24 гарантира, че всички продуктови ключове са валидни, но ако случайно възникне проблем, магазинът е готов да реши проблема без допълнителни разходи за клиента. Но нашият личен и професионален опит показва, че досега всичко протичаше гладко – от поръчката до активирането, като магазинът отговаря на всички въпроси и решава всички проблеми.

Как става плащането

Освен плащането с кредитни и дебитни карти, магазинът препоръчва използването на PayPal, като това е и препоръчваният метод за разплащане.

Какво чакате още? Поръчайте още сега и се възползвайте от тези невероятни оферти за Windows 10, Office 2016, Office 2019 и дори Office 365 от GoodOffer24.com! Побързайте, понеже тези продуктови ключове бързо свършват. Да напомним, че съответният софтуер първо трябва да бъде изтеглен от сървърите на Microsoft и едва след това активиран с продуктовия ключ получен от GoodOffer24.

Ако имате нужда от допълнителна информация, разгледайте по-подробно уеб сайта на магазина или изпратете имейл с вашите въпроси, Специалистите на GoodOffer24 ще се радват да ви помогнат

Адрес на уеб сайта: www.GoodOffer24.com
Електронна поща: [email protected]

 


Платено съобщение