Започнете отначало с едно ново предложение – Windows 10 Pro само за $7,43!

0
560

2020 година най-после приключи и най-добрият начин да отпразнуваме края на тази ужасна година е да разгледаме още в началото на 2021 година големия брой предложения за закупуване на евтини продуктови ключове за Windows и Microsoft Office. Тук можете да намерите едни от най-интересните новогодишни предложения при съвсем ниски цени, които ще ви дадат възможност да работите много по-бързо със своя компютър. Най-новите процесори AMD Ryzen 5000 и новата фамилия чипове на Intel обещават много добра производителност, но персоналният компютър няма как да работи с някои от най-новите версии на операционната система на Microsoft.

Лиценз за Windows или Office OEM вече можете да закупите при изключително атрактивни цени. Електронният магазин Godeal24 разполага с една от най-добрите опции в рамките на своята промоция Godeal24 New Year Super Deal.

Специалните оферти в началото на 2021 година, за които не е необходим електронен купон с код

За по-малко от осем евро можете да си вземете напълно легален продуктов ключ за операционната система Windows 10, при което не се налага използването на какъвто и да било активатор, който винаги силно влошава информационната сигурност на вашата компютърна система. Можете да си закупите продуктовия ключ за Windows 10 Pro за един компютър, както и за два компютъра с 80% отстъпка, като в този случай не се налага да използвате какъвто и да било електронен купон с код за използване на отстъпка. Това е едно от най-добрите предложения в този бранш.

50% отстъпка за операционната система Windows

Сега можете да се възползвате от приятната за всички потребители допълнителна 50% отстъпка за предлаганите продуктови ключове. Всичко, което трябва да направите е да използвате кода за отстъпка SGO50 във вашата виртуална количка и да получите незабавен достъп до софтуера при следните много изгодни цени:

Някой от тези продуктови ключове и така се продават с големи отстъпки, но сега имаме изненада: нова 62% отстъпка!

С помощта на специалния код SGO62 можете да се възползвате от тази допълнителна 62% отстъпка за следните продукти:

55% отстъпка за нашите най-добри предложения!

Ако ви е необходим и друг тип софтуер, можете да се възползвате от предлаганата от нас 55% отстъпка за голям брой продуктови ключове за професионален софтуер.

За да се възползвате от тази възможност използвайте електронния купон с код SGO55, който трябва да въведете по време на заплащането.

И още…

Как да платим чрез PayPal?

Можете да използвате платежната система PayPal по следния начин:

  • Отидете на програмния прозорец за разплащане и продължете като гост (или си създайте акаунт)
  • Можете по подразбиране да използвате опцията Cwalletco от раздела „Информация за разплащането“ (Payment Information), а там кликнете върху бутона за продължаване.

Отидете на „Преглед на поръчката“ (Order Review) в програмния прозорец за плащане и кликнете върху бутона „Направи поръчка“ (Place Order).

Кликнете върху „Избор на начин за плащане“ (Choose Payment Method), а след това кликнете върху „Обработване на поръчката“ (Process Order).

 

Ще излезе екран с различните опции за разплащане, откъдето вече можете да използвате PayPal или кредитна карта (също чрез PayPal).

От GoDeal24.com можете да очаквате само възможно най-добрите услуги. Малко след като направите поръчката, продуктовия ключ бързо ще пристигне във вид на имейл във вашата електронна поща. Ако възникнат каквито и да било проблеми или имате някакви въпроси, нашият екип за обслужване на клиенти е винаги на разположение и ще се радва да ви помогне с думи и дела. Можете да изпратите имейл на адрес: [email protected], където да споделите проблема, с който сте се сблъскали.


Платено съобщение