За горещото лято: Windows 10 Pro за $11,38, Office 2016 Pro за $28,19 и още много други в GoodOffer24!

Търсите софтуер на разумни цени? Това лято можете да икономисате МНОГО с GoodOffer24!

13
1530

Лятото! Време е за почивка на морето, за слънчеви приключения и разпускане. Вероятно вече си правите сметка, колко ще изхарчите и колко пари ще ви останат. И ако се налага да обновите софтуера, но искате това да не е скъпо и да икономисате немалка сума – ето го идеалното решение.

Бихме искали да ви запознаем с GoodOffer24: онлайн платформата, специализирана в продажбите на софтуер, като например Windows 10 и Office 2019. Но сега вече има нов момент: магазинът предлага антивирусни програми и други инструменти за осигуряване на информационната сигурност и безопасност.

Възможностите на този онлайн магазин са на практика безкрайни, а цените са меко казано, много атрактивни. Можете да си купите продуктови ключове при наистина много конкурентни цени. По този начин можете да избегнете съмнителните и опасни методи за активиране на различния софтуер.

Искате ли да разберете повече? Нека се запознаем с най-интересните предложения на магазина.

ЛЕТНИ ПРОМОЦИИ: спестете до 25% от софтуера на Microsoft!. GoodOffer24 предлага отстъпки от най-различни видове, включително и този път. Ако използвате кода за отстъпка JGM25, получавате допълнителна 25% отстъпка от и така ниските цени.

За да сме сигурни, че няма да пропуснете нещо важно сме избрали някои от най-добрите оферти. Да погледнем:

А с кода JGO24OFFICE2019 получавате една наистина специална отстъпка от 30% при закупуването на Microsoft Office 2019:

Защо GoodOffer24?

GoodOffer24 е най-бързо развиващата се онлайн платформа за продажба на софтуерни лицензи и продуктови ключове, която сега предлага и ключове за антивирусен и защитен софтуер. Цените са наистина ненадминати, а доставката се осъществява по електронната поща.

С над 10 години опит и отлична обратна връзка с потребителите (вижте техните отзиви ето тук). GoodOffer24 продължава да се разраства в целия свят!

Лесен шопинг, удобно плащане

Пазаруването в GoodOffer24 е съвсем лесно. След като поръчате и заплатите, получавате имейл с продуктовите ключове без да се налага чакането и разправиите с куриер. А ако имате каквито и да било въпроси, отделът за обслужване на клиентите ще ви даде бърз отговор 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата.

Забележка: от гледна точка сигурността на потребителите, препоръчва се използването на PayPal.

 


Платено съобщение

13
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
7 Коментари
6 Отговори на коментарите
9 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
мъни
мъни

Искам win 7.
10 и подарък да е, мерси…

LOVE SOROS!
LOVE SOROS!

10ката е най-сполучливата ОС на Microsoft, така че тези глупости може да ги пише само някой, който все още кара с XP и мечтае за 7ца. АСХОУ!

Dave
Dave

Така е много хора карат на XP и на 7-ца и много реват за изтритите им файлове от ъпдейтите на десятката докато го гледат на син екран…

Firebringer
Firebringer

Вярно си говорите глупости. Прочел някъде за изтрити файлове и – на всички им трие файловете. Нито един от ъпдейтите на Уин 10 не ми е трил файлове. На нито един от многото компове и лаптопи, на които съм ъпгрейднал от 7 на 10 (и home и pro).

Вито
Вито

Офиса и 10 про са 44 долара, не 33.
А, сега зацепих, че трябва да се вкара код за отстъпка, сори. 😀

Тъпа калдата
Тъпа калдата

Някой балък дето да се фане на това остана ли

Dave
Dave

Аз лично си го имам свален на торен win7 със ъпдейтите до преди спайуер вирусите от 2014г. Работи стабилно и няма проблеми. Всички сървиси които шпионират са махнати от инсталацията, и изненадващо уиндоуса лети. От нормален САТА хардиск зарежда за 8 секунди.

Firebringer
Firebringer

Не се бъркайте – работи. Просто не е баш законно 🙂 Аз от друг сайт съм купил около 5 ключа за Уин 10 про, за толкова пак пара и си работи без ядове. Активира се. И офис 2016, който трябва да свалиш от сайта на Майкрософт, след като си регистрирал продуктовия ключ – пак става. Приема ги. Но, както казва Пенчо по-долу, купувайте през paypal, няма да можете да осчетоводите фактурата (най-вероятно), защото няма да пише какво си купил, а просто „артикул – 1 бр. – 20 лв :). Но, вместо да се занимавам с активатори, пълни с вируси и… Виж още »

Той
Той

Какво общо има лятото и горещината с ОС?

YourMaster
YourMaster

Това, че на някой ще му стане горещо, когато (ако изобщо) се усети, че е дал пари за нещо, което привидно работи, но пак не му прави Windows легално активиран. На практика се купува ключ, който може да решат да го спрат още утре, а може и да не го спрат никога. Хазарт.

баки
баки

Ами според Microsoft – https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_licensing/is-this-license-official/9d99e568-1804-425c-ba0f-06b050f9db06?auth=1
да се купуват лицензи от този сайт не е добра идея.

Иван
Иван

нападайте докато не са свършили!!1!1!

Пенчо
Пенчо

Има риск с такива сайтове, но не е по-голям от този да се ползва пиратия натъпка с „лекарства“. И, естествено, не стават за фирми. В БГ-то няма как да минеш проверка с такъв Win.
Ползвайте PayPal, защото има много източени карти през тези китайски сайтове.