Изненада в средата на годината: най-добрите софтуерни предложения на GoodOffer24

17
1316

Големи изненади в средата на годината: до 30% намаление за предлагания от магазина софтуер и бонус от 30% за антивирусните и защитни софтуерни решения за компютри, работещи под управлението на Mac и Windows.

Ако сте очаквали спад в цените на софтуера, новините в това отношение са страхотни. GoodOffer24 току що стартира своите супер продажби в средата на годината. Магазинът предлага до 25% отстъпка за софтуера на Microsoft, както и нещо съвсем ново – бонус: 30% отстъпка за всички антивирусни и всички други програмни продукти за информационна сигурност.

Офертите важат ограничено време, а продажбите ще се проведат през следващите две седмици. Ако планирате да обновите софтуерна на вашия компютър, не изпускайте тази възможност.

Отстъпките за софтуера са до 25%!
Магазинът е подбрал и предлага най-добрите промоционални продукти, които можете да получите, ако използвате специалния код „JGM25„, който автоматично дава допълнителна 25% отстъпка!

Нека да разгледаме цените на предлагания софтуер след прилагането на този код:

А ако използвате кода „JGO24OFFICE2019„, можете да използвате специалната 30% отстъпка за да вземете Microsoft Office 2019, както и друг софтуер при много добра цена:

Най-добрите оферти за най-добрия антивирусен софтуер

НОВО: За антивирусния и защитния софтуер отстъпката е до 30%. Защитете своите компютри от вируси и киберзаплахи при съвсем поносими цени.

От този месец GoodOffer24 разширява своя обхват на продавания софтуер и току що добави в каталога си антивирусни и други подобни продукти. Възползвайте се от момента и спестете 30% с използването на кода „JGM30“ за следните продукти:

Осигурете си по-безопасно онлайн банкиране и електронно пазаруване с антивирусните предложения в каталога на GoodOffer24.com при изненадващо ниска цена, предлагана само в средата на годината. Не забравяйте, че днес цифровата безопасност е безценна, Изберете си най-добрата оферта за цифрова защита.

Защо GoodOffer24?

GoodOffer24 е бързо развиваща се онлайн платформа за продажба на продуктови ключове, софтуерни лицензи, ключове за игри, различни карти за компютърните игри, а сега вече и AntiVirus & Security решения. Всички предложение са със страхотно ниски цени, като продукта получавате директно в електронната си поща. С над десет години опит и отлична обратна връзка с потребителите (проверете коментарите в страниците на Trustpilot), магазинът GoodOffer24 непрекъснато разширява дейността си в целия свят.

Лесно пазаруване, удобно плащане

Пазаруването в GoodOffer24 е съвсем лесно. След поръчката получавате имейл с продуктовия ключ на продукта, като не се налага да се чака в продължение на дни. А ако имате някакви въпроси, отделът за обслужване на клиенти осигурява бърза и актуална помощ по всяко време.

Забележка: Препоръчва се плащането да става чрез PayPal, понеже тази услуга засега е най-сигурна.

17
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
8 Коментари
9 Отговори на коментарите
12 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
memer
memer

Стига рекламирахте тоя SCAM уебсайт

Измамници
Измамници

Айде балъци, колкото сте останали, купувайте!

Dave
Dave

Ти ходи си купи за 900лв и не ни мисли нас балъците! Някак ще оцелеем!

Скам
Скам

Явно има печалба, щом толкова често пускат тоя скам….

KalHa
KalHa

Ще е изненада Калдейта ООД да спре да рекламира крадени ключове.
Писва вече!

Наско
Наско

Аз отдавна пазарувам от един подобен сайт нарича се Lizengo. Имат дори българска версия на сайта, но не препоръчвам на никой да пазарува от българския поради изключително мудното обслужване. Пазаруваме от немския сайт. Дават фактура… даже от фирмата ми купихме няколко лиценза, счетоводния отдел доволен, ние също. Всичко си е ОК и законно, фактурите наред, лизензите също. Но има уловка. Лиценза е еднократен и непреместваем, т.е. ако ви изгори компютъра и си купите, нов трябва да си вземете нов лиценз.

KalHa
KalHa

Глупости. Windows Genuine Verification преминава ли успешно? Upgrades?

Георги
Георги

Тези на гудофър минават.

KalHa
KalHa

До кога?

Георги
Георги

Вече 2 години.

Ivan
Ivan

ти пишеш глупости като запенените MVP-та от MS. На 4 РС-та съм качвал, вече 2 г. минаха, 3х WIn10, 1xWin7, 4x office 2018. Проблеми =0, кеф ти ъпдейти, кеф ти без за седмицата.

Георги
Георги
the professor
the professor

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/virtual-store-with-microsoft-offers-original-or/c5a701a2-7a57-4dd1-a0a5-155536d75f11
верния линк, предполагам че си натиснал инцидентно ю едновременно с „enter“
https://www.microsoft.com/en-us/howtotell/Shop.aspx

Аз ве аз
Аз ве аз

https://twitter.com/tha_rami/status/1145314954632974337

Разработчик предпочита да му пиратствате игрите, отколкото да ги купувате от риселъри.

KalHa
KalHa

Защо изтрихте коментара с препратката към статията за загубите от пиратство и други?

Четете му редовете
Четете му редовете

Защо в целия сайт на GoodOffer24 няма думата ‘license’ нито веднъж?

асдасд
асдасд

Щото продуктов ключ и лиценз са две различни неща 🙂