Евтин софтуер за Коледа: Windows 10 Pro за $7,43, Office 2019 Pro за $28,96 и още много други

0
1283

Кога е най-доброто време за закупуване на компютърни компоненти? Малко преди началото на коледните празници все още могат да се открият и някои добри предложения от Черния петък. Ако искате да си сглобите сами компютъра или да надградите сегашната конфигурация, можете да спестите много пари не само от хардуер но и от софтуер.,

Ако случаят е такъв, че искате да обновите вашия софтуер, то ние имаме някой много добри предложения:

Най-добрият софтуер за Коледа – до 62% отстъпка за Windows и Office!

Новата версия на Cyberpunk 2077 вече има над 1 милион геймъри в Steam. Ако искате да играете тази игра при 4К резолюция, препоръчва се използването на 64-битовата версия на Windows 10. Само че MSRP версията на ОС Windows 10 Professional струва твърде нескромните и огромни 259 евро! По време на коледната промоция на магазина GoDeal24.com можете да вземете същата операционна система на Microsoft за по-малко от 8 евро.

Ето кои са някои от наличните опции:

  1. Специалните оферти по случай Коледа – до 88% отстъпка, времето е ограничено, броят на продуктовите ключове е ограничен! При тези специални оферти не могат да се използват електронни купони с кодове.

2. 50% отстъпка – да, само на половин цена (при използването на кода SGO50)

3. Предложения за софтуерни комплекти – купувате 1, получавате 2. Това наистина е евтино (необходимо е използването на електронния купон с код SGO62):

4. Допълнителни оферти – най-добрата цена за софтуер, който е необходим както за вкъщи, така и на работата (необходимо е използването на електронния купон с код SGO55)

Виж още >>

Шопингът е супер опростен и се предлагат голям брой начини за разплащане, разбира се с безплатна доставка. Всички промоции и специални отстъпки, представени по-горе, са ограничени във времето и са валидни само до изчерпване но наличностите. Така че ако искате да надградите своя софтуер по време на празниците, добра идея е да се възползвате от едно от тези предложения.

Как да платим с помощта на PayPal?

Можете да платите с помощта на PayPal по следния начин:

  • Отидете на програмния прозорец за разплащане и продължете като гост, а ако желаете можете да си създадете акаунт
  • Може да се възползвате от опцията Cwalletco, зададена по подразбиране в информационния раздел за разплащанията – кликнете, за да продължите
  • Посетете раздела „Преглед на поръчката“ (Order Review) в прозореца за разплащане и кликнете върху бутона „Направи поръчка“ (Place Order)

  • Кликнете върху „Избери начин на заплащане“ (Choose Payment Method“) и след това върху „Обработка на поръчката“ (Process Order).

Ще се покаже екран с различните опции за плащане. Оттук вече можете да изберете Paypal или кредитна карта (също чрез Paypal).

Ако случайно възникнат някакви проблеми или искате да питате нещо, нашият екип за обслужване на клиенти винаги е на разположение и помага не само с думи а и с дела! За да се свържете с тях използвайте следния адрес: [email protected]