Коледни чудеса: Windows 10 Pro за $9,95, Office 20016 pro за $23,46 и Office 2019 за $44,08!

0
1897

Коледните празници чукат на вратата и всички търсят най-добрите празнични оферти. И ако искате да надстроите своя софтуер, тук ще намерите някои великолепни предложения.

Продуктовите ключове станаха едни от най-популярните онлайн стоки, а вече се провеждат най-различни промоционални кампании и сега е най-подходящото време да си вземете няколко легални продуктови ключа, без да опразвате портфейла си.

Онлайн магазинът Keysworlds предлага отстъпки до 35% от цената на продуктовите ключове, с които можете да активирате необходимия ви софтуер. Да не забравяме, че поддръжката на Windows 7 приключва на 14 януари 2020 година и сега е особено удобен момент за закупуване на продуктов ключ за Windows 10. Единствено магазинът Keysworlds може да предложи Windows 10 Professional за $9,95 и Windows 10 Home за $10,66.

От днес до Коледа, всеки който закупи Windows 10 Pro, Office 2016/Office 2019 или някой друг софтуерен продукт, има шанса да получи допълнителна 35% отстъпка за 23 софтуерни продукта. Получаването на 35% отстъпка става с помощта на електронния код KWBF35.

Можете да разгледате всички подробности за всички предложения, ако посетите уеб страницата на магазина Keysworlds.

Електронният магазин Keysworlds предлага отлично обслужване и разполага със специализирана компютърна система, която осигурява изключителна ефективност, гарантираща 100% удовлетвореност на своите клиенти. Продуктовия ключ за активиране получавате директно в електронната си поща, без да се налага да чакате. Начините за разплащане са разнообразни – PayPal, банков превод, дебитна или кредитна карта. Обслужването е в режим 24/7, а отделът за обслужване на клиенти е с адрес [email protected] и ще се радва да ви помогне.

 


Платено съобщение