Летни предложения от O2keys: вземете MS Office при най-ниска цена! Office 2019 за $33,12, Windows 10 само за $10,01

0
474

Голямата лятна разпродажба на софтуер за 2020 година е вече тук! По време на O2keys Summer Sale 2020 получавате достъп до предложения, каквито никога досега не сте чували. С нашите оферти можете да получите до 55% отстъпка от цената на продуктовите ключове за софтуера на Microsoft. Прегледайте нашите летни оферти и не пропускайте да се възползвате от тях още днес, понеже утре може и да ги няма и да са изчезнали завинаги.

Кои сме ние?

O2keys.com е международен онлайн пазар, в който се продават смартфони, софтуер и най-различни аксесоари. Ние предлагаме качествени продукти при възможно най-ниски цени, като нашите купувачи са от целия свят. Когато купите нещо от O2keys, можете да сте сигурни, че работите с един глобален онлайн пазар, който предлага изключителни оферти и 100% удовлетворение.

Предложенията на O2keys за лятото на 2020-та

Готови ли сте за най-страхотните оферти? Не пропускайте следните предложения, а ние се обзалагаме, че никъде другаде няма да ги намерите. Изберете си най-удобния за вас начин за онлайн разплащане – кредитни и дебитни карти, Visa и Master Card, PayPal и т.н. Достъпът до вашата поръчка получавате незабавно. Изберете най-подходящата за вас оферта от изброените по-долу предложения.

55% намаление за Microsoft Office

Имате нужда само от MS Office? Вземете необходимия продуктов ключ с 55% отстъпка, която влиза в сила при използването на електронния купон с код SOK55, който важи за всичкия MS Office софтуер. Разгледайте нашите предложения за офисен софтуер – сигурни сме, че ще си харесате нещо.

 

 

 

40% отстъпка за операционната система Windows

Използвайте огромната отстъпка от 40% за всички продуктови ключове за операционната система Windows. За да се възползвате от отстъпката., при закупуването използвайте електронния купон с код SOK40. Заявете отстъпката си още днес, понеже тези електронни купони бързо свършват. В нашата богата гама от предложения за продуктови ключове за MS Office и ОС Windows, със сигурност ще намерите това, което търсите.

Показаните дотук оферти са валидни само по време на O2keys Summer Sale 2020 и никъде другаде. Какво чакате? Поръчайте днес, а ще ни благодарите по-късно.

Въпроси?

Имате нужда от помощ преди или след поръчката? Моля, изпратете ни имейл на адрес [email protected] и ще се убедите, че нашата техническа поддръжка е отлична.


Платено съобщение