fbpx
15.8 C
София

Линукс интегрирана система в Хилтън по света

Най-четени

Калин Карабойчев
Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Световната верига Хилтън ще изгради и въведе нова Линукс интегрирана информационна система във всички хотели от веригата.

В отговор на непрекъснато растящото темпо на бизнеса в наши дни, Хилтън Курорти & Хотели обяви вчера своя нов световен стандарт за бизнес технологии. Hilton Integrated Business Solution е гъвкава и удобна система включваща набор от жизненоважни бизнес приложения и услуги, вече достъпни във всички хотели на територията на САЩ.

„Hilton Integrated Business Solution е създадена за пътуващите професионалисти, чиято необходимост за свързаност с фирми и клиенти нараства по важност с всеки изминал ден.“ – казва Джефри Дискин – старши вице-президент по управлението на търговската марка Hilton Hotels & Resorts. „Като осигуряваме стабилен, интегриран и непрекъснат набор от важни бизнес услуги като стандарт в нашите хотели из Северна Америка ние гарантираме, че нашите лоялни гости са възнаградени със среда, улесняваща тяхната работа повече от всякога.“


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Предишна новина
Следваща новина

Нови ревюта

Подобни новини