Линукс интегрирана система в Хилтън по света

0
18

Световната верига Хилтън ще изгради и въведе нова Линукс интегрирана информационна система във всички хотели от веригата.

В отговор на непрекъснато растящото темпо на бизнеса в наши дни, Хилтън Курорти & Хотели обяви вчера своя нов световен стандарт за бизнес технологии. Hilton Integrated Business Solution е гъвкава и удобна система включваща набор от жизненоважни бизнес приложения и услуги, вече достъпни във всички хотели на територията на САЩ.

“Hilton Integrated Business Solution е създадена за пътуващите професионалисти, чиято необходимост за свързаност с фирми и клиенти нараства по важност с всеки изминал ден.” – казва Джефри Дискин – старши вице-президент по управлението на търговската марка Hilton Hotels & Resorts. “Като осигуряваме стабилен, интегриран и непрекъснат набор от важни бизнес услуги като стандарт в нашите хотели из Северна Америка ние гарантираме, че нашите лоялни гости са възнаградени със среда, улесняваща тяхната работа повече от всякога.”

СПОДЕЛИ
Предишна новинаPcMedik 6.7.26.2004
Следваща новинаavast! Virus Cleaner 1.0.199

Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com – най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Коментирай това преди всички други

Извести ме за
avatar
wpDiscuz