Лятна промоция: вземете безплатна Windows 10

0
1468

Най-голямата лятна разпродажба на 2020 година започна. Това е Keysworld Summer 2020, която дава достъп до оферти, които досега не са предлагани. С нашите предложения не само получавате страхотна отстъпка от вече и така намалените цени на продуктовите ключове на всички софтуерни продукти, но и можете да вземете Windows 10 БЕЗПЛАТНО. Виждали ли сте нещо подобно преди? Вижте нашите страхотни оферти за лятна разпродажба, които са показани по-долу и не забравяйте да се възползвате от тях още днес, преди да са изчезнали завинаги.

Кои сме ние?

Keysworld.com е международна онлайн платформа за продажба на смартфони, софтуер и аксесоари. Ние предлагаме качествени продукти при възможно най-ниски цени и най-ниски разходи, като нашите купувачи са от целия свят. Когато купите нещо от Keysworld можете да сте сигурни, че сключвате сделка с един глобален онлайн пазар предлагащ страхотни оферти и 100% удовлетворение.

Лятната промоция на Keysworld

Готови ли сте за нашите страхотни предложения? Не пропускайте следните оферти, като се обзалагаме, че никъде другаде няма да намерите нещо подобно. Има и богат избор за начина на разплащане – изберете си най-удобния за вас – кредитни и дебитни карти Visa & Mastercard, PayPal и т.н. След плащането получавате незабавен достъп до своята покупка. Изберете една от следните страхотни оферти, която отговаря на вашите изисквания:

Купете 1 и вземете 1 безплатно

Това е оферта, на която никой не може да устои. Предлага се закупуването на MS Office (2016/2019) или MS Office 365 Pro Plus при много ниска цена, като едновременно с това получавате и Windows 10 (Home / Professional) абсолютно БЕЗПЛАТНО. Да, написаното е вярно – в зависимост от покупката получавате Windows 10 Home или Professional съвършено БЕЗПЛАТНО.

50% намаление за MS Office

Трябва ви само MS Office? Вземете необходимия пакет с 50% отстъпка за продуктовия ключ с помощта на електронния купон с код KWS50, който важи за всичкия MS Ofiice софтуер. Разгледайте нашите страхотни предложения за всички версии на MS Office още днес. Ние сме сигурни, че ще ги харесате:

38% отстъпка за всичкия предлаган софтуер

Все още не сте намерили най-подходящата оферта? Не се притеснявайте, лятната промоция GearSoon 2020 ще ви предложи още нещо. Има и 38% отстъпка с използване на кода KWS38 за следните софтуерни продукти:

Показаните дотук намалени цени важат само по време на голямата лятна промоция GearSoon Summer 2020 и подобни оферти едва ли ще видите на друго място. Не чакайте! Поръчайте днес и ни благодарете по-късно!

Имате въпроси?

Имате нужда от малко помощ преди, а може би и след поръчката? Моля, изпратете ни имейл на [email protected] по което и да е време и ние ще се радваме да ви помогнем и да покажем отличното си обслужване на клиентите.

 


Платено съобщение