Маратонките Nike „проговарят“ благодарение на Apple

8
6


Спортният гигант Nike и компютърната компания Apple – две от най-известните марки в света, решиха да започнат сътрудничество, като създадат специално оборудване за любителите на спорта. Те ще въведат в продажба система, която свързва маратонките на Nike с дигиталния плейър iPod на Apple. По този начин потребителите ще могат не само да слушат музика, докато спортуват, но и да виждат на дисплея показания за това с каква скорост се движат, какво разстояние са изминали и колко калории са изгорили.

Освен това Nike предвижда да създаде специална спортна серия, насочена към потребителите на iPod. Според спортната компания новото сътрудничество ще бъде наистина ползотворно, като се има предвид, че двете марки са насочени към едни и същи потребители, както и доказаният им вече успех при самостоятелна продажба. За Nike обаче това няма да е първият подобен опит за съвместна работа с производител на електроника. Предишният беше с Philips и завърши с неуспех. Всъщност предложението за обща работа е дошло от Apple след “развода” с холандската компания.

Първият модел маратонки, които ще бъдат оборудвани със свързващата с iPod технология, ще струват около $30 долара и се очакват на пазара след 2 месеца.

Източник: investor.bg

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
8 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
3 Автори на коментарите
VegettoahmoRUFFdiksibukake Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Vegetto
Vegetto

$30 за Nike, при това и с новите екстри, си звучи направо евтино!!

MASTERDRE
MASTERDRE

ех Китай…..Китай…

RUFF
RUFF

докато дойдат до нас ще станат двойно повече в пълен минимум

RefreshMe
RefreshMe

Надявам се да има и функция „Виж какво си настъпал“
Докато си бягаш и хоп iPod-а нещо показва на диспея – „Това лайно май е от бултериер“ хаха:D

bukake
bukake

lol

ole
ole

нали се сещаш че при нас ще е поне 2-но ако не 3-но…..

Mower
Mower

Сега остава да пуснат и с печка и пералня. Та ема да тичаш ема да готвиш и переш направо са песен тия от найк много добри идей и идват напоследък:clap:

Air_Alex
Air_Alex

Каквото и да си говорим iPod & Nike са се постарали доста в/у съвместният си проект. Все пак това са 18 месеца труд.А аз съм 100%, че в Б-я няма да са 30$ щото ако са ……..:D 😆